Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

We gaan trouwen, save the date!

Zet je trouwdatum vast bij je gasten

Hoera, je bent ten huwelijk gevraagd, je hebt ja gezegd dus jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Dat wordt een mooie dag met vrienden, familie, kennissen en collega’s. Hoe zorg je ervoor dat al deze personen er zijn op jullie grote dag? Juist, door een save the date te sturen. Een save the date is een soort vooruitnodiging, om je gasten vast te laten weten op welke dag jullie gaan trouwen. Zo kan iedereen deze bijzondere dag vast blokken in hun agenda en er rekening mee houden bij andere plannen die wellicht later komen.

De belangrijkste tekst voor je save the date

Buiten jullie namen zijn dat natuurlijk de trouwdatum en de vermelding dat de echte trouwkaart nog volgt. Optioneel kun je nog de trouwlocatie toevoegen als je die al zeker weet en of je gasten voor de hele dag of alleen voor de avond zijn uitgenodigd. In het laatste geval hoeft men misschien geen vrij te nemen op het werk. En denk je aan een loveshoot? Superleuk om een mooie foto van jullie samen toe te voegen. Je trouwkaarten maken in hetzelfde design maakt je trouwhuisstijl helemaal af.

Verzend je save the date ruim van tevoren

Hoe eerder je je save the date kaarten op de bus hebt hoe meer genodigden je zult hebben die voor deze dag nog geen andere plannen hebben. En dat wil je natuurlijk! Dat ze deze dag direct afkruisen in hun agenda en vast vrij vragen op hun werk. Je wilt natuurlijk dat al je vrienden en familie bij deze bijzondere dag aanwezig zijn. Het zou wel heel jammer zijn als je beste vriendin net een vakantie heeft geboekt. Dus gemiddeld kan je ze zo 6-8 maanden vooraf sturen maar weet je de trouwdatum al zeker 100%? Gooi ze dan gelijk op de bus. En dan zo’n 6 weken vooraf de grote dag kun je de echte trouwkaarten versturen, met alle details over jullie voorgenomen huwelijk.

Wat voor thema kies je voor je huwelijk?

Tegenwoordig is het erg populair om je hele bruiloft aan te kleden volgens een bepaalt thema, denk aan botanisch met veel bloemen en planten of industrieel waarbij je alles lekker strak houdt. Je drukwerk wil je dan ook in dit zelfde thema. Hou je van veel wit met goud en pracht en praal? Kies dan bijvoorbeeld voor klassieke trouwkaarten. Zo heb je voor alle thema’s wel een toepasselijke uitnodiging. Bij Koningkaart kunnen ze bij iedere trouwkaart de complete huisstijl ontwerpen, extra leuk!

https://koningkaart.nl/trouwkaarten/save-the-date-kaarten