Dutch Labs
Image default
Telefonie

3CX software was precies wat mijn bedrijf nodig had

Sinds mijn bedrijf de 3CX software van NuCall gebruikt om alles communicatiemiddelen te onderhouden, gaat alles perfect. In het begin was het totaal niet zo. Ik maakte namelijk, als ondernemer, een grote beginnersfout. Ik kocht namelijk eerst het goedkoopste wat ik kon vinden qua communicatiemiddelen en dat viel meteen te zien. De klanten viel dit helaas ook op en hierdoor verloren we juiste vele klanten omdat de communicatie met hen vreselijk was. Daarom besloot ik nu een echt goede deal te vinden van apparatuur dat wel goed is.

Op zoek naar 3CX software voor ons bedrijf

Ik hoorde van goede collega’s van mij dat de software 3CX iets voor mij kon zijn. Zelf had ik hier nog nooit over gehoord, dus ging ik mijzelf maar eens verdiepen in het product. Uiteindelijk leek het inderdaad een goede optie voor het bedrijf en ben meteen gaan zoeken naar bedrijven die deze software aanbieden. Na een tijdje zoeken kwam ik eindelijk een bedrijf tegen die dit voor een goede prijs kon regelen. Ik heb meteen contact gezocht met het bedrijf en kon binnen een week al terecht voor een afspraak om alle details te bespreken.

NuCall had de beste aanbieding

Ik kwam eraan en werd meteen vriendelijk begroet door het personeel van NuCall. We gingen meteen aan de slag over wat zij voor mijn bedrijf kunnen betekenen en wat de situatie nu was op kantoor. Nadat ze mijn verhaal hadden gehoord wisten ze genoeg informatie en boden mij een bepaalde pakket aan met daarin de bijhorende software en nieuwe apparatuur die alles veel beter zou maken. Ik was hier helemaal enthousiast over en heb deze deal geaccepteerd. Binnen een paar weken had ik al de nieuwe apparatuur met de bijhorende software geïnstalleerd en het werkt als een trein. Alles gaat een stuk soepeler en de klanten zijn er ook blij mee.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de producten en diensten die NuCall aan uw bedrijf kan aanbieden? Bekijk dan eens de website van hen via www.nucall.nl voor meer informatie over het bedrijf.