Dutch Labs
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Binnenkort is heb ik een verjaardag van een neefje van mij. Die jongen wordt 15 jaar oud en dat is dus een leeftijd waarop hij veel in contact is met vrienden en meisjes. Ik hoor vaak verhalen van hem over de kinderen bij hem op school, tegenwoordig blijken al zijn leeftijdsgenoten te beschikken over de nieuwste smartphones. Vooral de nieuwste Samsungs en iPhones zijn populair bij hem op school. Nou loop ik zelf niet bepaald voorop op het gebied van elektronica, ik heb namelijk zelf nog een Samsung uit 2013. Toch kan ik wel begrijpen dat mijn neefje de behoefte voelt om een nieuwe mobiel te vragen voor zijn vijftiende verjaardag, zeker ook omdat al zijn vrienden ook al in het bezit zijn van de allernieuwste smartphones.

 

iPhone 6 als cadeau

Mijn neefje heeft dus de nieuwe iPhone voor zijn verjaardag gevraagd. Nu heb ik daar op het internet dus wat meer over opgezocht en ik moet zeggen dat ik de iPhone 6 ook erg mooi vind. Echter is zo’n nieuwe smartphone wel heel erg prijzig, alleen een iPhone 6 hoesje kost in veel gevallen al rond de dertig euro. Ondanks dat ik dertig euro veel geld vind voor een cover, ben ik er wel over uit dat het een leuk cadeau zal zijn voor mijn neefje.

 

Op zoek naar een iPhone 6 hoesje

In de wetenschap dat de meeste iPhone 6 hoesjes in de winkels rond de dertig euro zijn, ben ik maar eens op het internet op zoek gegaan naar hoesjes. Als snel kwam ik iphonehoesjes.nl tegen, waar ze een enorm aanbod hadden in hoesjes. Uiteindelijk heb ik daar een iPhone 6 hoesje gevonden voor maar 15 euro. Dat was dus aanzienlijk goedkoper dat wat ik in de meeste winkels ben tegengekomen. Ik kan daarom iedereen die een hoesje nodig heeft eens een kijkje te nemen op iphonehoesjes.nl. Een erg complete webshop met een enorm aanbod

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes