Dutch Labs
Image default
Telefonie

Welke functies zitten er allemaal in de iPhone 7?

Wat zijn er allemaal voor handige functies op de iPhone 7 tegenwoordig? Om het je gemakkelijk te maken hebben we een lijstje samengesteld met de beste functies die momenteel in de iPhone 7 zitten. Lees snel verder om alles te weten te komen.

Handgeschreven teksten.

Je hebt deze misschien al per ongeluk ontdekt. Zet gewoon je telefoon op zijn kant terwijl u typt bent iMessage en het wordt een digitaal notitieblok voor u om de vinger-schrijf uw tekst in plaats van te typen. Wat je waarschijnlijk wel missen is de extra onroerend goed dat u krijgt om het te doen – net veeg naar links om drie extra screen-Fuls van het schrijven te vinden / doodling ruimte.

Laat je telefoon flitsen voor meldingen.

Als je geen zin hebt om de zoem te horen, kun je je iPhone 7 zo instellen dat hij knippert als je een melding krijgt. Om de functie te activeren, ga naar het menu Instellingen van de iPhone, ga naar Algemeen en Toegankelijkheid om de optie “LED-flitser voor waarschuwingen” te vinden.

Zoek de camera vanaf het vergrendelscherm.

Als je de telefoon mist, is hij gewoon weg, maar hij is vervangen door iets dat nog eenvoudiger is. Veeg naar links om de camera te openen, zodat u opnamen kunt maken in een oogwenk (of met een veeg van een vinger.

Druk op reset.

Als je je iPhone 7 om welke reden dan ook moet resetten, vraag je je misschien af ​​hoe deze nu verdwenen is. Het is net zo makkelijk – en net zo unadvertised door Apple – net houd de kracht en het volume knoppen tegelijk totdat u het Apple logo.

Slaap beter.

IPhone 7-gebruikers kunnen een betere nachtrust krijgen dan de meeste nieuwe slaapfuncties. In plaats van alleen het instellen van een wake-up call, Bedtime kunt u het aantal uren dat u wilt slapen koos – Waaronder op alert om u te vertellen wanneer het tijd is om naar bed te gaan. De functie kan je slaappatroon volgen via Apple Health en je laten weten of je meer of minder snooze nodig hebt. Open gewoon de Klok-app en selecteer Bedtijd aan de onderkant van het scherm om aan de slag te gaan.

Vergrendel uw cameralens.

De dubbele lenscamera wordt geleverd met de iPhone 7 Plus. Het is een geweldige manier om het te kopen Bijvoorbeeld, en videografen willen misschien het lichte flikkeren dat afkomstig is van schakelen vermijden. Ga naar je instellingen voor Foto’s en camera’s om de optie “Vergrendel cameralens” in te schakelen.

Zing mee met je favoriete liedjes.

Ofwel een zegen of een vloek voor wie je bent in dezelfde kamer met – tik op de drie stippellijnen in de onderste rechterhoek van het “Now Playing” -scherm in Music aan de tekst van wat je luistert om te zien. Merk op dat het momenteel alleen werkt voor de meeste nummers die je via iTunes hebt gekocht.

https://vergelijk-mobiele-telefoon.nl