Dutch Labs
Image default
Internet

Dit zijn de online coaching mogelijkheden bij Off-Limit

Bij Off-Limit vind je verschillende soorten online coaches

Een online coach helpt jou al je (fysieke) doelstellingen te behalen. Bij Off-Limit zijn de online coaches niet gespecialiseerd in maar één vakgebied, maar beschikken zei over de kennis op het gebied van fitness, voeding en mindset. Zo krijg je een coach die jou een complete nieuwe gezonde en gebalanceerde levensstijl kan aanleren. Dit alles is mogelijk in speciaal opgerichte coaching trajecten van 4, 12 of 26 weken. Elk traject is toegankelijk voor iedereen. Wil je meer dan alleen maar een voedingscoach, fitness coach of mindset coach? Dan is online coaching van Off-Limit iets voor jou! Heb je alleen behoefte aan een coach die jou ondersteund in fitness, voeding of mindset? Dan is dat ook mogelijk. Hieronder vertellen we wat de fitness coach en mental coach voor jou kan betekenen.

Op zoek naar een fitness coach?

De fitness coach gaat een speciaal fitness traject voor jou ontwikkelen. Hier houdt de coach rekening met jouw wensen en jouw lichaam. Je kan 24-7 contact opnemen met je coach en deze coach hecht veel waarde aan dat jij je goed voelt en luistert ook naar jouw eigen inbreng en/of ideeën. Of je doel nu droogtrainen, spiermassa opbouwen of afvallen is. Je krijgt een op maat gemaakt en onderbouwd schema. Wekelijks is er een feedback moment om de voortgang te bespreken.

Een mental coach helpt jou de juiste mindset te creëren

De mental coach helpt jou bij het creëren van de juiste mindset. Na de training heb jij een killer mindset ontwikkeld waarmee je alles aan kan. Je leert je eigen gedachten te begrijpen en te controleren. Zo laat jij je door niks meer uit het veld slaan, krijg je genoeg motivatie en discipline en kan je succes blijven boeken. Nu en in de toekomst! Dit realiseren we door middel van gedragsverandering, mindset oefeningen en verschillende concentratie en focus oefeningen.

 

Ben je ook benieuwd wat de voedingscoach voor jou kan betekenen? Ontdek het op Off-Limit!

https://www.off-limit.nl/