Dutch Labs
Image default
Internet

Online films kijken – nog nooit zo makkelijk geweest

Online films kijken is nog nooit zo makkelijk geweest als in 2019. Vele mensen doen dit al, maar wij zullen u uitleggen hoe u dit zelf gratis kunt doen.

Gratis online kijken vanuit dubieuze bronnen kan gevaarlijk zijn en je blootstellen aan cyberrisico’s. Legale streamingdiensten zoals YouTube , Microsoft en satelliet- / kabeloperatoren bieden nu een meer bescheiden geprijsde streaming van films en daarom is het logisch om te stoppen en na te denken voordat u zichzelf blootstelt aan illegale websites. U hoeft niet naar de onderwereld van illegale websites te gaan om films gratis online te bekijken!

Kan je een boete krijgen voor het streamen van films?

Niemand is ooit vervolgd voor het illegaal downloaden van films in het Verenigd Koninkrijk – tot nu toe. Dit komt waarschijnlijk omdat illegaal streamen en downloaden door eindgebruikers gewoon te veel is voor auteursrechteigenaren en organisaties die ze willen volgen. In theorie kun je echter worden vervolgd voor het illegaal streamen van films of als je illegaal films online bekijkt.

De UK Federation Against Copyright Theft (FACT) vertegenwoordigt de belangen van auteursrechthebbenden, evenals bioscoopeigenaars en legale streamingdiensten zoals Spotify. In de afgelopen jaren hebben ze zich gericht op het afsluiten van streaming- en illegale downloadwebsites, wat een grotere impact heeft dan het volgen van individuen. Waar mogelijk hebben zij illegale exploitanten en distributeurs vervolgd. Ze hebben dit niet zoveel gedaan om verloren inkomsten te recupereren, maar als een afschrikmiddel voor anderen die illegale websites of streamingdiensten overwegen of exploiteren, waar mensen films illegaal gratis online kunnen bekijken.

Voorzorgsmaatregelen

Als u niet naar ons wilt luisteren en toch beslist om websites zoals deze te gebruiken, raden wij u ten zeerste aan om de volgende stappen te volgen:

  1. Installeer een Adblocker, zoals deze Adblocker voor Chrome . Deze websites blijven immers in leven door advertentieplaatsingen te verkopen. En de enige bedrijven die advertenties op illegale sites kopen, zijn onbetrouwbare sites … die waarschijnlijk ook illegaal zijn.
  2. Zorg altijd voor up-to-date antivirussoftware op uw computer of zelfs op uw mobiele apparaat (ja, ook mobiele apparaten kunnen worden gehackt!)
  3. NOOIT iets downloaden van alle gratis filmstreamingsites! Als u bijvoorbeeld wordt gevraagd om een ​​Flash-plug-in te downloaden, moet u deze rechtstreeks downloaden van de website van Adobe.

Geloof het of niet, het gehackt krijgen kan overal vanaf je computer voor altijd voorgoed crashen tot identiteitsdiefstal – beide zeer dure wissels. Wees beter dan genezen! Je wilt niet te hoeven te dompelen in uw spaargeld of lenen van een pay dag lening van Cashfloat naar uw computer te vervangen, alleen maar omdat je voorzichtig waren niet.