Dutch Labs
Image default
Internet

T-shirt bedrukken – snel en gemakkelijk

De verscheidenheid aan sjablonen stelt zelfs leken in staat om persoonlijke kunstwerken te maken voor elke gelegenheid door T-shirts te bedrukken. Ontwerp je eigen T-shirt voor vrijgezellenfeesten, partytours of reizen met vrienden en laat het online drukken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen foto gebruiken of je sms-bericht in een stijlvol lay-outmodel invoegen en er je T-shirt mee laten bedrukken. Onze grafisch ontwerpers hebben er een groot aantal voor je voorbereid. Of je kunt de grappige selectie van symbolen gebruiken en je tekst combineren met een verkeersbord – van officiële borden tot bizarre leuke symbolen. T-Shirts bedrukken voor iedereen: Ontdek het ruime aanbod aan kleuren voor dames-, heren- en kindershirts. Je kunt longsleeves, polo’s, truien of verschillende andere soorten bovenkleding laten bedrukken met je eigen patroon. Met een Organic T-Shirt gebruiken kun je ook T-Shirt printen op biologisch katoen. Uiteraard zijn al deze stoffen getest en gecertificeerd volgens de Eco standaard. Door te kiezen voor dikke T-shirtstoffen en een hoogwaardige bedrukking zorgen wij ervoor dat je enthousiasme niet ophoudt bij de ontvangst van je pakket met T-shirts.

Laat je kleding bedrukken – bijzonder huidvriendelijk T-shirt bedrukken

Het bedrukken van je T-shirts gebeurt in een direct drukproces met een hoge resolutie. De kleurpigmenten worden direct met de textielvezels gecombineerd, wat zorgt voor een professioneel drukresultaat en een goed gevoel. Onze industriële machines worden ook gebruikt voor het bedrukken van hoogwaardige T-shirtmotieven van bekende merkfabrikanten.

Textielbedrukking: goedkope textieldruk

Naast het foto T-shirt heb je de keuze uit een groot assortiment ander textiel om te bedrukken. Ontdek geweldige fotodoeken die je badkamer een persoonlijke uitstraling geven. Het bedrukken van je textiel kan niet alleen leuk zijn, het kan je ook helpen bij het inrichten van je nieuwe woning. Bedrukte kussens in de woonkamer of zelfgemaakte schorten voor perfect koken en grillen maken de perfecte woninginrichting compleet. Bedrukt textiel is ook zeer geschikt als geschenk. Hobby-koks en -koks zijn bijzonder blij met de hoed van de chef, terwijl de sportliefhebber met vreugde over een baseballpet de lucht in springt. De petten of een zonnehoed garanderen altijd een optimale bescherming tegen de zonnestralen. Vooral in de zomer is voorzichtigheid geboden! Vrouwen daarentegen zouden in het koude seizoen een individuele warmwaterkruik waarderen die hun voortdurend koude voeten verwarmt! Op welk textiel je ook besluit te printen, je heeft altijd een individueel fotocadeau in je hand. En dankzij onze hoge textiel- en drukkwaliteit zult je ook met je eigen unieke artikel lang plezier hebben! Vooral bij groepsevenementen is de combinatie van een T-shirt met een foto mok erg populair als souvenir van een groots evenement. Voor alle bedrukkingen kan je terecht bij Suprême relatiegeschenken.