Dutch Labs
Image default
Adverteren

SUPER HELDERE LED LAMPEN

Super heldere LED zaklampen kunnen komen in vele variaties met verschillende aantallen van LED-chips gemonteerd. LED zaklampen variëren  ook in lichtsterkte dit is allemaal afhankelijk van de behoefte van de gebruiker. De helderheid van een LED lamp is gemeten door Lumen. De LED-zaklampen en gu10 led lampen verkrijgbaar in de markt van vandaag geven tussen de tien tot duizend lumen. Als je een duidelijk beeld wil hebben van lumen, stel je hele keuken voor met alle verlichting aan, dat is ongeveer gelijk aan 12.000 lumen.

Er zijn super heldere LED zaklampen in de handel. De meest recente super heldere LED zaklamp beschikbaar op de markt vandaag de dag is een model dat 1000 lumen geeft, dit is het soort licht dat bij LCD-overhead projector wordt gebruikt. Bij het kiezen van super heldere LED-zaklampen, men moet rekening houden met de lumen output, in plaats van het aantal LED lampen geïnstalleerd. 1 LED chip kan helderder zijn als tien laag vermogen LED-chips.

 

Een mooie eigenschap van het hebben van een super heldere LED zaklamp is dat het felle licht werkt met behulp van eenvoudige AA of AAA batterijen. De LED zaklamp zal ook langer op deze batterijen meegaan dan de reguliere gloeilamp zaklamp. De helderheid van een LED-zaklamp, hangt af van het vermogen van de bron van energie. Super felle zaklampen gebruikt door politieagenten gebruiken over de drie watt. De lumens of fel licht van deze politie-zaklampen zijn op 200 lumen. De sterke van de input en de output bepaalt ook de uren dat uw batterijen meegaan.

Het is raadzaam om twee zaklampen mee te nemen bij het kamperen in de buitenlucht. Met een super heldere LED zaklamp, betekent dit niet dat je extra batterijen hoeft te dragen. De LED zaklamp kan gaat tien keer langer mee op de accu dan de reguliere gloeilamp zaklamp.

De super heldere LED zaklamp kan een beetje duurder zijn dan de reguliere gloeilamp zaklamp, maar het kan de moeite waard zijn als u het gaat gebruiken. Het krijgen van een LED-zaklamp, kunt u geld besparen op lange termijn, want je hoeft de batterijen niet zo vaak te vervangen.

http://www.leds-depot.nl/