Dutch Labs
Image default
Adverteren

Wat doet een SEO Freelancer | Ralf van Veen

Wat doet een SEO freelancer?

In dit artikel wordt er meer verteld over wat een SEO freelancer doet en wat een SEO freelancer voor een bedrijf kan betekenen. Wanneer u aan slag gaat met een volledig SEO traject heeft u vaak extern hulp nodig met dit proces. Dit komt doordat SEO een moeilijk vak is en het zelfs schadelijk voor uw website kan zijn wanneer u zelf aan de slag gaat hiermee. Dit komt doordat u de regels van Google goed moet kennen om te weten wat wel en niet mogelijk is.

Wanneer u een SEO freelancer inhuurt voor uw bedrijf zal hij of zij vaak gelijk aan de slag gaan voor u. Dit komt omdat de eerste maand vaak de drukste maand is wanneer het aankomt op een SEO traject. In deze maand wordt in veel gevallen een goede start gemaakt met de technische SEO en de SEO content van een website. Om dit te beginnen moet een volledige SEO analyse van de website worden gemaakt. Hiermee worden alle belangrijke punten gecontroleerd zodat de SEO freelancer een goed beeld krijgt van wat er wel en wat er juist niet moet gebeuren.

Op basis van deze SEO analyse wordt er een plan gemaakt. Dit plan bevat alle actiepunten die voor de eerste maand moeten worden gedaan en daarbij het aantal uur die de SEO freelancer hieraan zal besteden. Wanneer u akkoord gaat met het plan worden de werkzaamheden gestart. Het is belangrijk om bij een professioneel SEO traject altijd te blijven communiceren. U weet immers meer van uw bedrijf en branche dan de specialist zelf. De combinatie tussen de kennis van de specialist omtrent SEO gerelateerde zaken en uw kennis van uw bedrijf en branche is een winnende combinatie.

Na de eerste maand wordt er een linkbuilding traject gestart. Linkbuilding om de SEO van een bedrijf te versterken is het proces van het verkrijgen van backlink van andere websites naar de website van de klant. De reden dat dit een belangrijke factor voor de SEO is is dat dit de online dominantie voor Google laat zien. Wanneer een website veel backlinks van andere websites heeft laat dit zien dat er wordt geschreven over de website en / of bedrijf.

Bent u benieuwd naar wat een professioneel SEO traject precies inhoudt en wat een SEO freelancer voor u kunt betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website van Ralf van Veen. Een SEO freelancer in Rotterdam.

https://ralfvanveen.com

Gerelateerde artikelen

Het beleggen in goud

Denk om de veiligheid

Voldoende verlichting op een kantoor