Dutch Labs
Image default
Adverteren

Geen cellulite meer

Tijdens het verouderingsproces wordt de kwaliteit van de huid minder, maar ook de onderliggende structuren, daarnaast verandert ook nog eens de spieractiviteit. Er zijn steeds meer mannen en vrouwen die de zichtbare tekenen van het ouder worden niet graag accepteren en daarom proberen zij er alles aan te doen om deze tekenen te laten verdwijnen. Ze gaan op zoek naar behandeling of naar zalfjes die dit voor hen kan doen. Wanneer ze last van rimpels hebben worden er vaak fillers gebruikt. Ook cellulite is een veel voorkomend probleem, maar dit begint vaak zelfs al in de pubertijd en naarmate je ouder wordt zal dit erger worden, maar ook hier zijn behandelingen voor.

Cellulite is een toestand van het onderhuidse vet, waarbij het huidreliëf grover wordt en waarbij de hun een sinaasappelschil-achtig uiterlijk krijgt. De kuiltjes en de bobbeltjes in de huid kunnen hierbij gevoelig zijn en het vindt voornamelijk plaats op de billen, de benen en de bovenarmen. Het onregelmatige huidoppervlak is het gevolg van verdikte vetcellen, vocht en giftige stoffen. Er wordt vaak gedacht dat cellulite samenhangt met overgewicht, maar dit is zeker niet waar. Een behandeling tegen cellulite, dat is de Alidya behandeling, met deze behandeling kunnen de vetcellen eenvoudig worden verwijderd en de huid kan weer een normale structuur krijgen. Alidya is het eerst injecteerbare medische apparaat dat speciaal is ontwikkeling voor de behandeling van cellulite. Het is een vrij eenvoudige techniek en er is ook geen verdoving nodig, want het is bijna helemaal pijnloos.

Heb jij last van cellulite en werken alle zalfjes niet? Dan is deze behandeling zeker een goede oplossing. Weet je niet zeker of dit ook geschikt is voor jou? Dan is het verstandig eens langs te gaan bij een arts die gebruik maakt van de Alidya behandeling om cellulite te laten verdwijnen.

http://clinic63.nl