Breaking News

Dutchlabs

Tabletlessen in Aafje Hoppestyn & Meerweide door De Tablet Student!

Lijkt het u leuk om te mailen, foto’s te maken en te delen met de tablet? Dan heeft De Tablet Student dé oplossing. De Tablet Student leert u alles over een tablet.

Rotterdam – Vooral senioren blijken veel moeite te hebben met het stukje technologie dat steeds sneller veranderd. De Tablet Student organiseert, samen met Aafje, een tablettraining voor mensen die er niet veel vanaf weten.

De Tablet Student is opgezet door twee studenten van De Hogeschool in Rotterdam. Zij wilden graag senioren bij elkaar brengen en hen leren hoe de tablet werkt. De Tablet Student biedt dan ook groepslessen aan in het gebruik van een tablet. Op die manier leren mensen die normaal gesproken niet zoveel mensen spreken elkaar kennen en zij kunnen met elkaar in contact blijven doordat zij leren communiceren middels verschillende vormen van sociale media.

In de lessen die De Tablet Student geeft komt alles aan bod. Vooral praktische zaken worden uitgelegd zoals verbinding maken met WIFI en uitleg van de knopjes. Op het moment dat de klant de basiskennis van de tablet onder de knie heeft gaat De Tablet Student verder met de cursus. De Tablet Student legt dan bijvoorbeeld uit hoe u een foto kunt maken en hoe u deze foto kunt versturen, hoe u verschillende handige ‘Apps’ kunt downloaden en hoe u contact kunt houden met uw vrienden en familie. De lessen worden gegeven in groepsverband. Niet onbelangrijk: Het maakt niet uit welke tablet u heeft.

Persoonlijk contact is één van de kernwaarden van De Tablet Student. De Tablet Student is een jonge en frisse onderneming die klaar staat om ouderen te helpen met het gebruik van de tablet. De droom van De Tablet Student is, dat in 2020 iedere opa of oma zijn of haar kleinkinderen leert hoe de tablet en/of smartphone werkt. Wij van De Tablet Student zijn namelijk van mening dat u nooit te oud bent om te leren.

Vanaf woensdag 10 Januari geeft De Tablet Student tabletles in Aafje Hoppestyn & Aafje Meerweide. Bel naar 010-2613610 voor vragen of als u zich wilt opgeven. U kunt ook even een kijkje nemen op de website, www.tabletstudent.nl of stuur een e-mail naar info@tabletstudent.nl