Dutch Labs
Image default
Banen en opleidingen

Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur

Ben jij op zoek naar een nieuwe aanmaning in locatie kapelle als vrachtwagenchauffeur en beschik jij over rijbewijs c en code 95?
Wij zijn voor een landelijke speler op zoek naar een vrachtwagenchauffeur horecasector distrubtie waarbij je standplaats kapelle wordt. De opdrachtgever bied goed werkgeverschap, stabiliteit, een eerlijk merite en mooie locaties.

Hoe ziet jouw dag eruit?
tsja, erg om hier beantwoording op te geven. De dagen zijn kolossaal divers : de ene dag rijd je 91 kilometer en de andere dag 174. De ene dag kom je op locaties in hartje rotterdam of mokum en de andere dag bezorg je bij 10 strandtenten. De dagen zijn dus kolossaal divers, waardoor je heel wat ziet van nederland. Het is lichamelijk redelijk zwaar werk, dus je moet niet bang zijn om je handen uit de mouw te steken.
De producten die je bezorgt, zijn uit frisdranken, groenten, koeken, maar ook kaarsen, wc matriaal et cetera. De kantooruren zijn meestal tussen de 03. 00 en 17. 00, waardoor de wekker vroegtijdig staat, maar je ook op tijd thuis kan zijn. De eis is dat je om en om op zaterdag kan werken en dat je bereid bent om tussen de 10-12 uur per dag te werken.

Wat bieden wij?

een merite volgens inschaling van de cao bgv ( tussen c0 en d6 ) en op zaterdag een toeslag van 150 ; een goed wagenpark ; een inwerktraject van 3 inweken met een inherent coach.

Wie ben jij?

Flexibel in werktijd en bereid om om en om op zaterdag te werken ; sociaal, gezien je omgaat met klanten ; je komt afspraken na en kan fysieke werkzaamheden aan ; je bent in het baten van rijbewijs c ( e ) met code 95.
Is jouw interesse gewekt en ben je geknipt voor deze vacature? solliciteer dan snel door op de sollicitatie button te klikken. Uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

https://www.vindazo.nl/keywords/vrachtwagenchauffeur.html