Breaking News

Dutchlabs

Doe een gecertificeerde bhv-cursus in de buurt van Amsterdam

Bent u op zoek naar een erkend bedrijf waar u een bhv-cursus kunt volgen in regio Amsterdam en Haarlem? Dat bent u van harte welkom bij ProFhire in Velserbroek. Dit bedrijf heeft een ruim aanbod aan bhv-cursussen. Deze kunt u onder andere in Velserbroek volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om de cursus op locatie te volgen. Dit is vooral praktisch als u meerdere werknemers tegelijkertijd wilt laten opleiden en tijd wilt besparen. Om de bhv-cursus op uw locatie te doen in regio Amsterdam, is er een minimum van zes personen nodig.

Gedreven docenten met veel praktijkervaring

ProFhire staat voor het ondersteunen van bedrijven, culturele instellingen en organisaties op weg naar een integraal veiligheidsbeleid. Met behulp van gedreven docenten met veel praktijkervaring kan er zo praktijkgericht worden lesgegeven. Zo krijgt u onder andere les van ambulanceverpleegkundige en brandweerinstructeurs. Zij hebben allen een didactische opleiding tot bevoegd instructeur gevolgd. Met behulp van theatertechnieken en maatwerk gericht op de organisatiespecifieke kenmerken en risico’s kan er zo realistisch mogelijk worden lesgegeven. 

Het grote belang van integrale veiligheid

Niemand heeft tijd om binnen al de werkuren ook nog tijd te besteden aan ARBO, veiligheid en risico’s binnen het bedrijf of organisatie. Toch is de integrale veiligheid van essentieel belang. Daarom is het belangrijk en noodzakelijk om dit op orde te hebben. Kies daarom voor ProFhire. Deze expert staat altijd voor u klaar. Van het organiseren van een bhv-cursus voor uw personeel in omgeving Amsterdam tot het geven van uitgebreid beleidsadvies: bij deze professional bent u aan het juiste adres. 

Streef naar een optimaal integraal veiligheidsbeleid 

Kies voor ProFhire en geef uw zorgen uit handen. Deze dienstverlener biedt u een totaalpakket aan. Dit pakket bestaat uit vier activiteiten: begeleiden, implementeren, adviseren en opleiden. Streef samen met ProFhire en uw medewerkers naar een optimaal integraal veiligheidsbeleid en volg nu een bhv-cursus in regio Amsterdam.

https://www.profhire.nl/