Breaking News

Kassier

Kassier

Functie

Voor een zeer innovatieve supermarkt regio Ingelmunster zijn we op zoek naar een hoofdkassier (m/v).

Als hoofkassierster ben je voor de klanten een trouw aanspreekpunt. Je beantwoordt al hun vragen betreffende de folder, lopende acties, klantenkaart … Op jouw gezicht staat elke dag een mooie lach en je enthousiaste houding is een meerwaarde voor ons team.

We verwachten van jou: dat je het kassagebeuren op je neemt. Dit wil niet zeggen dat je de hele dag aan je kassa zit, in tegendeel… Jij geeft de nieuwe mensen de correcte kassa-opleiding, telt dagelijks de kassa-lades, doet de bestelling voor je kassamateriaal (zoals zakjes, kassa-rollen, huisvuilzakken). Je staat ook in voor het bestellen en aanvullen van de sigaretten. Terugbetalingen, retours, klachten van de klanten, diefstal van een klant… Jij handelt dit af op de correcte manier en rapporteert dit naar de winkelverantwoordelijke.

Je verdeelt ook de dagdagelijkse taken rondom de kassa’s; drankenfrigo opvullen, schoonmaken van de winkelkarren-en fietsenstalling, aanvullen spaaracties… 

Aanbod

Een full-time aan met een correcte verloning, Het uurrooster, in A/B-patroon is onderling overeen te komen, rekening houdend met volgende voorwaarden (minimum 1 dag in het weekend werken, overeenkomst voor vroege opstart of afsluit in eventuele beurtrol, 5 of 6 dagen stelsel…)

 

Jouw profiel

U hebt reeds heel wat ervaring als kassier,

U bent een commercieel, dynamisch en stressbestendig persoon

Weekendwerk vormt voor u geen probleem.

Geen specifieke studievereisten

https://www.vindazo.be/vacatures/kassier.html