Dutch Labs
Image default
Banen en opleidingen

Vind jouw perfecte match tussen deze vacatures in Life Sciences

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière binnen de Life Sciences? Dan kan CLS Services je helpen. Via deze specialist word je aan een tussenpersoon gekoppeld die het recruitment en de detachering voor je opneemt. In de openstaande vacatures in de Life Sciences gaan zij op zoek naar de perfecte match. Hebben ze deze match gevonden? Dan ontvang je ook nádat je aan de slag bent gegaan bij je perfecte baan, persoonlijke coaching. Zo ben je ervan verzekerd dat je het maximale uit je carrière haalt.

Waar moet je onder meer aan voldoen?

CLS Services heeft een breed aanbod aan vacatures binnen het Life Sciences vakgebied. De vacatures lopen uiteen van productontwikkeling in de voedingsindustrie en biotechnologische vacatures tot vacatures als research analist. De banen zijn uitdagend en worden aangeboden door interessante bedrijven en organisaties. Als je interesse hebt in een van de vacatures, dan wordt van je verwacht dat je een diploma op hbo- of academisch niveau hebt (universitair/PhD). Daarnaast wordt natuurlijk gerekend op een flinke dosis interesse in het vakgebied. Tijdens de gesprekken met de tussenpersoon worden jouw kwaliteiten en persoonlijkheid in kaart gebracht en wordt tussen de openstaande vacatures naar de perfecte match gezocht. Het doel? Ervoor zorgen dat je een baan vindt waar je lang met veel plezier blijft werken!

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan en ben je benieuwd of CLS Services je kan helpen met het vinden van de perfecte match tussen jou en de openstaande vacatures in Life Sciences? Neem dan gerust contact met hen op voor meer informatie. De vriendelijke en deskundige medewerkers helpen je graag in een persoonlijk gesprek. Je vindt de contactgegevens op de website. Wie weet maak je binnenkort eindelijk die gedroomde ontwikkeling door tot échte professional in de Life Sciences.

https://www.cls-services.nl/nl/