Dutch Labs
Image default
Banen en opleidingen

Leer efficiënt werken als bedrijf met een Six Sigma training

Steeds meer bedrijven werken ‘lean’. Dit houdt in dat medewerkers veel meer vrijheid krijgen om de werkzaamheden zelf in te delen en te bepalen op welke manier ze dit doen. Deze vrijheid kan positief werken voor zowel de werknemers als de werkgevers. Het is dan wel belangrijk dat er structuur is. Als bedrijf wil je voorkomen dat alles door elkaar gaat lopen en er chaos ontstaat. Hoe je dit het beste aanpakt, leer je in een Lean Six Sigma training van L6Sigmacoach. Deze cursussen zijn voor ieder type bedrijf geschikt, van klein tot groot. De training wordt aangepast aan de situatie van jouw bedrijf of organisatie.

Leer lean werken met de verschillende cursussen

L6Sigmacoach biedt verschillende Six Sigma trainingen aan van verschillende niveaus. Zo heeft elk type bedrijf de mogelijkheid hier aan deel te nemen. Een compleet traject begint met het behalen van een Yellow Belt Six Sigma training. Na de Yellow Belt volgen de Green Belt training en de Black Belt training. Elke training heeft een ander niveau en elk bedrijf kan dus een ander traject volgen. Zo is het voor beginnende bedrijven beter om bij de Yellow Belt training te beginnen en kunnen ervaren projectleiders wellicht al gelijk kennismaken met de Black Belt training. Alle trainingen van deze organisatie zijn opgebouwd met ISO-gecertificeerde trainingsmaterialen. Hiermee reken je als bedrijf op het beste resultaat.

Neem contact op voor advies voor jouw bedrijf of organisatie

Om te weten welke Six Sigma training het beste aansluit bij de kennis en ervaring van jouw bedrijf of organisatie, geven de experts van L6Sigmacoach graag een helder advies. Neem contact op met deze experts en vul je het contactformulier in op de website van L6Sigmacoach. Zij denken graag met je mee en vertellen je in een persoonlijk gesprek meer over de verschillende Six Sigma trainingen.

https://l6sigmacoach.nl/

Gerelateerde artikelen

Vind jouw perfecte match tussen deze vacatures in Life Sciences

Kassier

Technisch manager waterbouw