Dutch Labs
Image default
Banen en opleidingen

Technisch manager waterbouw

Technisch manager waterbouw

In het gebiedsprogramma a5h onderzoeken we of en waar de dijken in alblasserwaard en vijfheerenlanden verstevigd willen worden. Wil jij hierin met jouw technische expertise een belangrijke rol optreden? bekijk dan onze vacature voor technisch manager waterbouw.

Over jouw werk

Onder de voorbereiding, planuitwerking en executie van dijkversterkings- en kadeverbeteringsprojecten ben jij de drijvende potentieel achter het ontwerp en bouw van waterveilige dijken en kades. Jouw focus ligt hierbij met name op de technische aspecten van projecten in het gebiedsprogramma a5h. In dit programma vorsen we de komende jaren of en waar er dijken in alblasserwaard en vijfheerenlanden moeten werd aankunnen, zodat deze op tijd aan de nieuwe normen voor waterveiligheid voldoen. Dit doen we volgens een integrale gebiedsgerichte benadering. Dat wil zeggen dat we kijken hoe we dijkversterking kunnen verbinden aan plannen en ambities op het gebied van staathuishoudkunde, weersomstandigheden, bereikbaarheid, cultuur, wezen en recreatie. Als technisch manager werk je dan ook in een integraal projectmanagementteam, waarin jij de discipline techniek vertegenwoordigt.

Als technisch manager:

Verzamelen je bij het waterschap, de gemeenten, provincies en belangenorganisaties alle informatie die nodig is voor een goed technisch ontwerp. Laat je wanneer nodig verfrissend geotechnisch of bodemonderzoek exporteren, waarvan je de gevolgen weet te vertalen en deze deelt met de omgevingsmanager die de mandaat aanvraagt. Ga je om de tafel met technisch ontwerpers van ingenieursbureaus om het ontwerp rond te krijgen, waarbij jij de naleving van landelijke richtlijnen en technische leidraden bewaakt. Begeleid je – meestal op locatie – de bouwondernemer op technisch vlak bij het beseffen van de nieuwe dijk of kade. Dit gebeurt vermoedelijk pas in een straks ontwikkelingsstadium, aldaar de meeste projecten zich op dit minuut in de voorbereidings- of planuitwerkingsfase bevinden. Neem je deel aan workshops, cursussen en congressen om landelijke ontwikkelingen op het streek van duurzaamheid en innovatie te volgen – denk aan kaarsrecht zanddicht geotextiel of grofzandbarrière. Je kennen deel je met je collega’s.

Over jouw team

Elk ongelijkheid heeft bij ons een eigen volledig projectmanagementteam, waarin verschillende rollen in wisselende samenvoeging vertegenwoordigd zijn. In zo’n team werk je bij meer gezamenlijk met de omgevingsmanager, contractmanager en projectmanager. De ene keer werk je aan meerdere projecten gelijktijdig, de andere keer ben je volledig met één groot ongelijkheid bezig. Daarnaast heb je jouw ‘vakteam’, verklarend het team technisch beheer en houvast van de departement weg- en waterbouw. De collega’s uit dit team ontwikkelen jouw technische sparringpartners. Met hen heb je ook maandelijks een vakoverleg.

Ons aanbod

Een volledig baan als technisch manager voor 36 uur per week bij een dynamische organisatie. Voorts bieden wij : een wedde tussen € 3. 224, – en € 4. 455, – bruto per periode ( schelp 10 ). Je exacte salaris bepalen we aan de hand van vorming en ervaring. Om te par een jaarcontract en bij goed werken een vaste aanstelling. Een goede pensioenregeling. Reiskostenvergoeding. De kans om zelf je tijd in te delen en soms thuis te werken. Een individueel keuzebudget ( ikb ) ter betekenis van 20 % van je salaris ( inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering ). Het ikb kun je voor verschillende doelen aanheffen, zoals verlof. Een subjectief poot begroting ( pbb ) van € 5. 000, – voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Goed om te bekende : voor indiensttreding vragen wij je een aangifte omtrent het rijrichting te overwegen.

Over jou

Jij bent een proactieve collega die immer streeft naar meer kennis. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in je specialisme en verkent de mogelijkheden voor optimalisatie van projectprocessen. Natuurlijk ga je voor resultaat. En ofschoon jouw brandpunt ook ligt op de techniek, ben jij ook in staat om je oogkleppen af te zetwerk en werk je gaarne mee aan een nog betere samenhang met andere disciplines. Voorts heb je in huis : een hbo-diploma in een civieltechnische aansturing ; tenminste drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de grond-, weg- en waterbouwsector ; uitstekende technische cognitie van waterkeringen ; cognitie van de wettelijke veiligheidsrisicobenadering.

Over ons : wij zijn water

In het prachtige, waterrijke gebied tussen de rijn, de lek en de maas zorgen wij – waterschap rivierenland – voor droge voeten en schoon oppervlaktewater. We schoonmaken rioolwater, onderhouden sloten en vaarten, verstevigen dijken, neerzetten vispassages aan en administreren polderwegen. Kortom, wij doen belangrijke gesjacher voor ‘onze inwoners’ op het gebied van water, veiligheid, ontspanning en werk. Bestendigheid en maatschappelijke relevantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Want wij zijn water. Jij ook? dompel je dan onder in de wondere waterwereld van waterschap rivierenland en solliciteer soortgelijk naar de functie van technisch manager.

Word onze nieuwe technisch manager
wil jij een belangrijke rol optreden bij waterschap rivierenland? herken je jezelf in het profiel dan nodigen wij je graag uit te solliciteren via onderstaande knop. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature en streven ernaar binnengekomen reacties zo snel wellicht te bekijken. Iedere relevante sollicitatie wordt meteen in behandeling genomen.

In zwachteling met de ontvluchting van het coronavirus ( covid-19 ) volgen wij de adviezen van het rivm, ggd, veiligheidsregio en de rijksoverheid. Ons werving-en-selectieproces vindt nu grotendeels op afstand plaats. Sollicitatiegesprekken voeren we online, met behulp van beschikbare middelen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-in-de-bouw.html

Gerelateerde artikelen

Vind jouw perfecte match tussen deze vacatures in Life Sciences

Persoonlijke groei en ontwikkeling bij Je Bent Meer

Kassier