Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Moosefarg is er voor en uw hout!

Heeft u een parket wat toe is aan een opknapbeurt? Dan kunt u parketlak kopen. Parketlak is er voor veel verschillende parketten. Bijvoorbeeld is er een parketlak een slijtvaste lak voor houten vloeren. Parketlak zorgt ervoor dat uw parket er weer als nieuw uitziet zonder te veel moeite. Het droogt namelijk snel en vergeelt ook niet. Het zorgt voor een krasvrije laag. Parketlak hoeft alleen bedoeld te zijn voor de vloer, maar kan ook gebruikt worden voor houten meubilair. Dan krijgt u houten kast weer een glanzende lak, en oogt het net nieuw. Zo kunt u langer genieten van u houten meubels.

Als u ervoor kiest om parketlak te kopen voor uw houten vloer of houten meubilair, dan raden wij u aan om het te kopen bij Moosefarg. Moosefarg is ontstaan en wordt geproduceerd in Zweden. In Zweden maken ze hun huizen van hout en weten daarom als geen ander hoe het je het beste je hout kan onderhouden.

Naast parketlak kunt u nog veel meer kopen bij Moosefarg om uw hout te onderhouden.  U kunt er bijvoorbeeld ook kalkverf kopen. Kalkverf is bijzonder populair. Dat komt door het mooie matte effect dat dit soort verf oplevert. Kalkverf is van nature erg kwetsbaar. Dit komt doordat kalkverf de poriën opvult. Moosefarg is een goed alternatief voor kalkverf, geeft een vergelijkbaar effect en is vele malen duurzamer en sterker. Afnemen met een zachte niet pluizende vochtige doek kan prima. Ook Moosefarg verf vult de poriën in de muur niet op, wat zorgt voor het behoudt van de mooie structuur van de muur. Dankzij de goede structuur van de verf kan de muur blijven ademen, wat ervoor zorgt dat het nog langer mooi blijft. Als u wilt overschilderen is dat met Moosefarg verf geen enkel probleem. U hoeft oude verf niet af te schrapen. U hoeft alleen met een doekje er over heen en dan is het al goed om er nog een laagje over heen te verven.

https://www.moosefarg.nl/