Dutch Labs
Image default
Dieren

Een Labrador opvoeden

Training and Socialiseren

Stel grenzen direct als u de Labrador puppy in huis heeft. Dit ras is extreem speels en nieuwsgierig en zal dit pas ontgroeid zijn als hij 3 a 4 jaar oud is.

Oefen met uw Labrador zo vaak als mogelijk, maar tenminste twee keer per dag en tenminste 30 minuten per keer. Labradors hebben veel energie en moeten in staat gesteld worden om dit overschot aan energie kwijt te raken. U kunt veel gedragsproblemen vermijden door uw Labrador de juiste beweging en oefening te geven.

Train uw Labrador om te reageren op de basis gehoorzaamheid commando’s. Hij moet zitten, blijven en komen op commando. Dit verzekert u ervan dat u in elke situatie controle heeft door hem alleen een verbaal commando te geven.

Gebruik positieve versterking voor goed Labrador gedrag en vermijdt schelden. Labradors vinden het geweldig om hun baasjes te behagen en zullen bijna alles doen om bij u een goede verstandhouding te krijgen.

Als uw puppy overdrijft en uw aandacht vraagt, draai weg en negeer hem. Als hij van gedachte verandert, geef hem dan een compliment en een beloning.

Stel uw puppy bloot aan nieuwe dingen. Neem hem mee naar een park waar honden welkom zijn Neem hem mee voor een autoritje. Uw hond moet al vroeg socialiseren.

wilt u meer weten iover een Labrador opvoeden of training? Bezoek dan onze website voor meer informatie

http://labradoropvoeden.nl

Gerelateerde artikelen

Extra voedingstoffen voor paarden d.m.v voedingssupplementen

Aan de slag met de automatische broedmachine

Reguliere diagnostiek maar ook homeopathie en acupunctuur bij dierenkliniek nabij Elst