Dutch Labs
Image default
Sport

Jij wilt afvallen, maar hoe?

Afvallen Arnhem heeft voor jou een programma ontwikkeld, lees rustig verder. Jij woon in de buurt van Arnhem, bent al een paar keer afgevallen, maar ook weer aangekomen en bent het nu echt zat? Dan kunnen wij je helpen, er zijn echter twee punten waar je aan moet voldoen, namelijk je bent gemotiveerd en je hebt doorzettingsvermogen. Uit ervaring kunnen wij zeggen afvallen gaat niet vanzelf en het is niet gemakkelijk. Wij bieden jou een professional die begeleidt, er wordt een voedingsschema opgesteld, maar ook actief sporten komt in ons plan voor. Zie je het nog steeds zitten? Lees dan verder.

De eerste stap

De eerste stap heb je al gezet, je bent tenslotte op onze website terecht gekomen en je leest verder. Het volgende wat je gaat plannen is een intakegesprek bij ons. In dit gesprek bespreken wij jouw gewoonte, wat eet je normaal, hoeveel beweeg je en wat voor werk doe je? Nu we in kaart hebben gebracht hoe je normaal leeft, gaan we kijken wat er aangepast moet worden. Als eerst willen we weten wat je doel is. Naar aanleiding van jouw doel, stellen wij een voedingsschema en sportschema op. Voor ons is het belangrijk dat vol te houden is, resultaat behaald wordt en je ook nog plezier beleeft.

Niet alleen, neem contact op

Nu is het een kwestie van doorzetten, je klikt deze website niet weg en denkt ik ga er morgen echt aan beginnen! Nee, je bent nu zover gekomen dat ervoor gaat! Het voordeel bij ons is de begeleiding, je bent niet alleen. Wij begeleiden je, helpen je met vragen of dingen die je moeilijk vindt. Samen gaan we de strijd aan. Ben je bang dat dit traject te duur voor je is? We bieden ook sessies aan met meerdere personen, dus kom met je beste vriendin voorbij en deel de kosten! Tot snel bij afvallen Arnhem.