Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Koop je fiets bij dé fietsenwinkel in Nijmegen

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Kom dan langs bij dé fietsenwinkel in Nijmegen en omstreken: de Brouwer Bike Store. De Brouwer Bike Store is sinds 1988 gevestigd in Lent. Inmiddels is de zaak overgegaan van vader op zoon en is de zaak in een nieuw jasje gestoken. In de moderne zaak staat de klant centraal, zoals vroeger ook altijd was, en gaat iedereen weg met een glimlach op zijn gezicht. Bij de Brouwer Bike Store kun je terecht voor verschillende soorten services, zoals: het maken van een gratis proefrit, voor onderhoud en reparatie van je fiets, voor aanschafservice, voor haal-en brengservice van je oude en nieuwe fiets, je kunt een fiets leasen en ook bestaat er de mogelijkheid tot het inruilen van je fiets. De heren van Brouwer Bike Store streven naar de beste service en geven een eerlijk en deskundig advies in je zoektocht naar de voor jou perfecte fiets.

Aanbod van de fietsenwinkel in Nijmegen: Brouwer Bike Store

Bij de Brouwer Bike Store heb je de ruime keuze uit veel verschillende soorten fietsen. Er is volop keuze in E-bikes en stadfietsen van bekende en betrouwbare merken als Batavus, Gazelle, Giant, Sparta, Cortina, en Huka. Bekijk online het assortiment, kies een passend model en plan een proefrit is via de online proefrit planner. Bekijk je liever de fiets van te voren eerst in de zaak? Kom dan gezellig langs! Wil je vooraf aan je aanpak van een E-bike al goed voorbereid zijn? Raadpleeg dan de gratis handleiding op de website die je vertelt waar je op moet letten bij het aanschaffen van een E-bike.

Waar gaat de reis naartoe?

Of je nu een rondje door de stad gaat fietsen of een lange tocht gaat maken, Brouwer Bike Store heeft de perfecte fiets hiervoor. Ben je een fan van fietsroutes? In Nijmegen en omstreken zijn er maar liefst 50 fietsroutes door prachtige landschappen als bossen, polders en langs dijken. Ook kun je heerlijk door de heuvels van Nijmegen fietsen. Kom langs en laat je inspireren door de heren van dé fietsenwinkel in Nijmegen! Ga naar https://www.brouwerbikestore.nl/

Gerelateerde artikelen

Taxi Den Bosch

Scooterhelm kopen?

Belangrijke zaken voor het rijden met een aanhanger