Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Voer verkeersonderzoeken uit en krijg zicht op gevaarlijke verkeerssituaties

Het uitvoeren van verkeersonderzoeken geeft antwoord op belangrijke vragen over verkeersstromen en -intensiteit. Met de meetapparatuur van Actime krijgt u inzicht in de verkeerssituatie van uw gemeente of wijk. In de toekomst wordt het alleen maar drukker op de weg. Het is daarom noodzakelijk om in kaart te brengen waar er eventueel problemen zijn of kunnen ontstaan, om de veiligheid op de weg te waarborgen. Gebruik hiervoor professionele apparaten die betrouwbare data produceren en flexibel inzetbaar zijn. Zo kan iedereen straks in uw wijk of gemeente weer met een gerust hart de weg op.

Een radarteller voor het uitvoeren van snelheidsmetingen en voertuigtellingen

Aan de hand van de verzamelde gegevens van de meetapparatuur kunnen er verkeersonderzoeken gedaan worden. Deze gegevens worden gegenereerd door verschillende soorten meetapparatuur. Dit is afhankelijk van de soort meting die u wilt uitvoeren. Huur of koop bijvoorbeeld de radarteller bij Actime als u snelheidsmetingen en voertuigtellingen onopvallend maar zeer nauwkeurig wilt uitvoeren. Door het compacte formaat van de radarteller is deze flexibel inzetbaar. Bij dit apparaat hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende kabels over de straat en ingewikkelde montage. De radarteller is namelijk voorzien van een SD-kaart en wifi zodat de gegevens eenvoudig worden overgedragen aan uw laptop of PC.

Alle data overzichtelijk op uw laptop of PC

Nadat de meetapparatuur gedurende een bepaalde periode gegevens heeft verzameld, dan wordt deze data omgezet. De eigen ontwikkelde software van Actime zorgt ervoor dat de gemeten data wordt geconverteerd naar duidelijk tabellen en grafieken. Dit gebruiksvriendelijk overzicht verschijnt vervolgens in uw persoonlijke dashboard. Een verkeersdeskundige kan met deze verkeersonderzoeken aan de slag gaan, om zo tot een gepaste oplossing te komen voor de gevaarlijke of drukke verkeerssituaties in uw wijk of gemeente. Op aanvraag zijn ook de ruwe data van de verkeersanalyse beschikbaar, die u kunt gebruiken voor benchmarks en kruisvergelijkingen.

https://www.actime.nl/