Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Opslagruimte Roermond – goedkoop verhuizen

Er zijn natuurlijk allerlei redenen te bedenken waarom je gaat verhuizen. Misschien heb je er zelfs jaren naar uitgekeken. Je nieuwbouwhuis is eindelijk klaar en je kunt haast niet wachten tot je erin kunt. In een ander geval gaat de verhuizing wellicht heel plotseling. Je hebt een buitenkans aangegrepen en bent ineens de bezitter van een gloednieuwe woning.

Ook andere en minder leuke oorzaken kunnen een reden zijn om snel te moeten verhuizen. In al deze gevallen kan het natuurlijk ook goed mogelijk zijn dat je geen traditioneel verhuisbedrijf wilt inschakelen. Misschien is het iets te overdreven, of je wilt of moet zoveel mogelijk geld zien uit te uitsparen. Maar, wil je zelf ook niet zelf verhuizen en een busje of aanhanger daarvoor huren? Dan is Boobox opslagruimte Roermond wellicht de perfecte en meest goedkope oplossing voor jou!

 

_________________________

Boobox mobiele opslagruimte Roermond bezorgen, ophalen en verhuizen

_________________________

 

 

Je verhuizing met Boobox regel je makkelijk en eenvoudig 24/7 online. Wat is Boobox opslagruimte eigenlijk? Boobox is een mobiele variant van self-storage en is daarnaast ook een geschikt en goedkoop alternatief voor verhuizen met een traditioneel verhuisbedrijf. Hoe werkt dan een verhuizing met Boobox? Op de website reserveer je als eerste het aantal opslagboxen die je nodig hebt om je spullen in te verhuizen. De inhoud van 1 mobiele opslagbox is ongeveer 7.5 m3. Je geeft tevens aan wanneer je wilt verhuizen en je doet meteen een aanbetaling via de website. Op dat moment wordt alles voor jouw verhuizing in gang gezet en je ontvangt ook meteen een bevestiging en factuur in je mailbox.

Hoe gaat mijn verhuizing met Boobox in de praktijk?

Boobox bezorgt het aantal bestelde opslagboxen op jouw gereserveerde datum en tijd. De boxen worden voor je woning geplaatst en jij kunt beginnen met het inladen van je spullen. Heb je alles al ingepakt en klaar staan? Dan ben je per Boobox minder dan een uur kwijt. Je sluit alle opslagboxen vervolgens af met de bijgeleverde sleutels. Boobox haalt vervolgens de mobiele opslagboxen thuis bij je op en verzorgt het transport rechtstreeks naar je nieuwe woonadres. Je regelt al een verhuizing met Boobox opslagruimte Roermond vanaf € 207,-

Opslagruimte Roermond, goedkoop verhuizen door tijd én kosten te besparen.

Verhuizen met Boobox opslagruimte bespaart op de kosten van een verhuizing van met een traditioneel verhuisbedrijf, maar ook de kosten op de huur van een verhuisbusje of aanhanger. Jij hoeft zelf namelijk alleen maar je spullen in de opslagboxen in te laden voor de deur van je woning. Je bespaart dus ook veel tijd met het in- en uitladen van je verhuisbusje of aanhanger en het heen en weer rijden.

Wil je goedkoop en snel verhuizen, dan is Boobox opslagruimte Roermond echt de ideale oplossing. Heb je verhuisdozen nodig? Bestel dan ook professionele KlikKlak verhuisdozen via de webshop van Boobox en ze worden ruim van tevoren bij je aan huis geleverd. Wil je niet alleen verhuizen maar ook tijdelijk spullen laten opslaan? Vanaf €69,- per maand huur je al Boobox tijdelijke opslagruimte in Roermond.

https://boobox.nl/opslagruimte-roermond/