Dutch Labs
Image default
Sport

Personal trainer Ede

Laatst zocht ik naar een personal trainer Ede. Ik zou namelijk graag willen afvallen en daarvoor personal training krijgen. Maar hoe vind ik zo’n iemand? Daarvoor ben ik op het internet gaan zoeken. Graag vertel ik jullie in dit blogje hoe het allemaal is begonnen met het afvallen en gezonder leven. Wat begon, met het zoeken van een personal trainer.

Personal trainer Ede zoeken

Zoals ik al zei ben ik dus een personal trainer Ede gaan zoeken. Daarvoor heb ik gebruik gemaakt van Google. En al gauw kwam ik Van Schaik Personal Training tegen. Daar las ik dat wanneer je wilt afvallen of een goede conditie wilt krijgen, je hen moet gaan inschakelen! Daar krijg je een vaste personal trainer die dus door middel van persoonlijke begeleiding jouw gaat laten afvallen of een betere conditie gaat laten krijgen. Het voordeel daarbij is, is dat zo een personal trainer uit Ede eigenlijk fungeert als een steunpaal waardoor je door blijft gaan en gemotiveerd zult blijven. Daarnaast worden er alleen oefeningen gedaan die ik leuk vind. Want anders heeft het volgens Van Schaik Personal Training geen nut om daar mee bezig te zijn.

Van Schaik Personal Training

Dit vond ik allemaal heel erg goed klinken. En daarom besloot ik dan ook om een afspraak in te gaan plannen bij Van Schaik Personal Training in Ede. Nadat ik het formulier op hun website had ingevuld, werd ik al gauw teruggebeld. Degene aan de lijn bedankte mij voor het contact op laten nemen en vroeg mij waarom ik hen graag als personal trainer zou willen gaan inzetten. Daarop deed ik mijn verhaal en vertelde ik dat ik graag zou willen gaan afvallen. Hij vertelde nogmaals wat zij belangrijk vinden, zoals een vaste personal trainer uit Ede en oefeningen die je leuk vindt.

Volgende week ga ik starten en ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan.