Dutch Labs
Image default
Dieren

Reguliere diagnostiek maar ook homeopathie en acupunctuur bij dierenkliniek nabij Elst

In Kliniek Klaver4dieren, een dierenkliniek in regio Elst, werken dierenartsen die gespecialiseerd zijn in verschillende behandelmethoden om zo de best mogelijke zorg aan dieren te kunnen bieden. Dit kunnen gezelschapsdieren betreffen maar ook bijzondere dieren en parkdieren worden behandeld bij deze kliniek. In de regel wordt gewerkt via reguliere diagnostiek maar dit kan aangevuld worden met complementaire behandelmethoden zoals homeopathie en acupunctuur. Acupunctuur bijvoorbeeld kan in de genezing van veel ziektebeelden een positieve bijdrage leveren.

De beste zorg voor uw dieren

De dierenartsen en assistenten van Kliniek Klaver4dieren zetten zich er bij elk dier voor in de best mogelijke zorg te leveren. Hiertoe wordt deskundigheid aangewend en wordt er op rustige wijze met de dieren omgegaan. Daarnaast beschikt deze dierenkliniek nabij Elst over een eigen laboratorium en moderne apparatuur. In het laboratorium worden bloedonderzoeken en urineonderzoeken uitgevoerd alsook bacteriologische onderzoeken. Doordat het laboratorium zich op locatie bevindt zijn de resultaten vaak snel inzichtelijk. De moderne diagnostische hulpmiddelen zoals echografie en digitale röntgenologie dragen eveneens bij aan het stellen van de diagnose en het vlot kunnen starten met de best mogelijke behandeling voor het dier.

De expertisegebieden van deze dierenkliniek

Naast reguliere diagnostiek, acupunctuur en homeopathie beschikken de dierenartsen van Kliniek Klaver4dieren ook over de expertise en faciliteiten om eerstelijns tandheelkundige zorg voor huisdieren aan te kunnen bieden. Daarnaast is er een breed operatieprogramma waarin zorg gedragen wordt voor het veilig opereren op kwalitatief hoog niveau. Deze kliniek in de omgeving van Elst en Arnhem wordt niet alleen bezocht door dieren en hun eigenaren uit de regio. Ook doorverwijzingen vanuit collega’s brengen cliënten naar de kliniek. Daarnaast wordt deze dierenkliniek veel bezocht door voor een second opinion. Zou u graag meer willen leren over deze specialistische dierenkliniek nabij Elst, of heeft u vragen? Bezoek dan eens de website voor extra informatie en de contactgegevens van Kliniek Klaver4dieren.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl/