Breaking News

Dutchlabs

Romantische trouwlocatie op de Veluwe

“Ja, ik wil!” Gaan jullie deze woorden binnenkort uitspreken en zijn jullie nog op zoek naar een romantische trouwlocatie? Veel mensen denken bij een romantische trouwlocatie aan een kasteel of het strand, maar de Veluwe is bij uitstek de meest romantische trouwplek in Nederland! Wellicht is deze locatie ook geschikt voor jullie? 

Midden in de prachtige natuur trouwen 

Wat is er nou romantischer dan trouwen in de prachtige natuur van de Veluwe. Welk seizoen het ook is, het is altijd prachtig op de Veluwe. Je kunt hier dus trouwen in elk seizoen. In de zomer kan je bijvoorbeeld trouwen tijdens de prachtige zonsondergang. Het is toch geweldig om elkaar het ja-woord te geven, terwijl achter jullie de zon ondergaat? Maar ook de andere seizoenen zijn erg geschikt om hier te trouwen. 

Het Ei van Columbus 

Jullie kunnen er natuurlijk voor kiezen om buiten in de natuur te trouwen, maar helaas is het in Nederland niet altijd droog. Het Ei van Columbus is dan wellicht de oplossing voor jullie. Als het goed weer is, kunnen jullie buiten trouwen. Mocht het onverhoopt toch minder goed weer zijn, kunnen jullie binnen trouwen. Ook binnen is een fijne, romantische sfeer die uitermate geschikt is voor het voltrekken van jullie huwelijk. Jullie kunnen hier met grote groepen terecht, maar ook als jullie een kleinere gastenlijst hebben, is het ei van Columbus een hele mooie trouwlocatie op de Veluwe. Jullie kunnen bij deze locatie de foto’s maken, trouwen en een receptie en / of feest geven. Jullie hoeven tussendoor dus niet naar een andere locatie te rijden. Alles is mogelijk op een locatie.

Allerlei mogelijkheden op de Veluwe 

Bijna iedereen is weleens op de Veluwe geweest. Jullie zullen dus beamen dat het daar prachtig is. Als jullie aan de fotograaf doorgeven dat dat jullie trouwlocatie is, zal hij of zij vast erg enthousiast worden, want daar kunnen prachtige foto’s gemaakt worden. De Veluwe biedt niet alleen voor jullie, als bruidspaar, veel mogelijkheden, maar ook voor de gasten. Als er even een rustmoment is tijdens jullie huwelijksdag, kunnen de gasten even een rondje lopen door de prachtige natuur. Als er ook kinderen op jullie huwelijksdag aanwezig zijn, zullen zij zich ook zeker goed vermaken op de Veluwe. Ze kunnen zich daar volop uitleven. Dat is uiteraard erg fijn, omdat kinderen niet graag de hele dag rustig op een stoel zitten. 

De Veluwe biedt dus heel veel mogelijkheden voor jong en oud en zeker erg geschikt als trouwlocatie! Zijn jullie het volgende bruidspaar wat op deze romantische locatie gaat trouwen? Veel succes met de voorbereidingen van jullie huwelijk en heel veel geluk samen!

https://heteivancolumbus.nl/bruiloften/