Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Schakel een verhuisbedrijf in

Als u door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of omdat u gewoon toe bent aan een andere woning, voornemens bent om te verhuizen, zijn er verschillende manieren om dit aan te pakken. 

Natuurlijk kunt u zelf een bus huren en wat vrienden vragen u te helpen met het inladen en uitladen van uw spullen tijdens de verhuizing. Het nadeel van deze methode is dat het veel tijd en inspanning vergt. Daarnaast kunnen er, doordat u niet gewend bent om deze werkzaamheden uit te voeren, een aantal zaken onverhoopt misgaan, zoals bijvoorbeeld het laten vallen van breekbare meubels.

 

Gebruik maken van een verhuisservice

Wanneer u besluit te verhuizen, is er ook een mogelijkheid om gebruik te maken van een verhuisbedrijf. Het handige van deze methode is dat alle activiteiten rondom het verhuizen uit uw handen worden genomen en volledig worden geregeld door de verhuisservice. Dit bespaart u tijd en energie die u vervolgens kunt steken in het plannen van uw nieuwe inrichting van uw nieuwe huis.

 

Bereid je voor op de verhuizing

De werkwijze van de verhuisservice gaat als volgt. Allereerst plant u samen een een datum en tijdstip voor de verhuizing. Wanneer de dag van de verhuizing daar is, komt de verhuisservice bij u langs met afdoende materieel en personeel om al uw spullen op een snelle en veilige manier te verhuizen van uw oude huis naar uw nieuwe huis. De verhuizers nemen tevens de nodige hulpmiddelen mee, zoals verhuisdozen om al uw kleinere apullen in te vervoeren. Maar ook nemen ze grote lappen mee. Deze dienen ervoor om uw meubels en andere breekbare zaken te beschermen tijdens de reis. Tafels, stoelen, kasten kunnen onverhoopt wat bewegen waardoor er schade zou kunnen ontstaan. Deze doeken helpen dat te voorkomen. 

 

Wanneer alles is verhuisd neemt het verhuisbedrijf ook het uitpakken en uitstallen van uw verhuisde spullen voor haar rekening. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe woning.