Breaking News

Dutchlabs

Taleninstituut voor bedrijven

Het leren van een vreemde taal kan erg leuk zijn, maar soms is het ook noodzakelijk. Bijvoorbeeld als u werkzaam bent bij een internationaal bedrijf. Wellicht heeft u een internationale functie en wilt u graag uw kennis van een buitenlandse taal bijspijkeren. U gaat dan op zoek naar een taleninstituut dat gespecialiseerd is in het geven van taalcursussen voor bedrijven. The Square Mile is zo’n taleninstituut. Wij geven al sinds 2002 zakelijke taaltrainingen voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Onze gespecialiseerde trainers weten precies wat u nodig heeft om effectief te kunnen leren.

Geen standaard cursussen

Het geven van standaard taalcursussen past niet bij de visie van The Square Mile. Wij houden er rekening mee dat iedereen op een andere manier leert en dat iedereen andere kennis nodig heeft om een bepaalde functie optimaal te kunnen vervullen. Daarom wordt uw cursus zakelijk Duits of cursus Italiaans speciaal voor u samengesteld. Onze trainers leren u graag eerst kennen aan de hand van een intakegesprek, zodat zij weten welk lesmateriaal het beste bij u aansluit. Tijdens de trainingen bieden zij u optimale begeleiding, of u nu individueel de training volgt of met een kleine groep collega’s. Ook buiten de lessen om staat uw trainer graag voor u klaar om vragen te beantwoorden of u op een andere manier verder te helpen.

Wat werkt voor u?

The Square Mile biedt wat taaltrainingen betreft veel mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw taaltraining binnen uw bedrijf te volgen, maar u kunt ook naar een trainingslocatie komen die voor u in de buurt is. Ook heeft u de mogelijkheid tot het volgen van losse workshops, of trainingen op afstand. Neem eens een kijkje op de website en ontdek de voordelen die The Square Mile kan bieden. U kunt voor meer informatie natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

http://www.thesquaremile.nl/