Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch

Taxi Centrale Den Bosch is goedkoop, efficienct en klantgericht: kwaliteiten die ondernemers aanspreken. Daarom doen zoveel bedrijven een beroep op Taxi Den Bosch. Zij weten dan immers zeker dat hun klanten en medewerkers goed op weg zijn!

Onze Taxi Den Bosch chauffeurs verzorgen de meest uiteenlopende ritten, ook buiten de regio Den Bosch. Zo regelen zij vaak het vervoer van en naar de verschillende luchthavens. Maar ook voor andere zakelijke ritten kunt u altijd een beroep op hen doen.

Snel weg

Voor taxivervoer op niveau hoeft u bij Taxi naar Den Bosch zelf niets te doen. U geeft de ritten door en wij regelen alles. Met een geavanceerd automatiseringssysteem en een continue GPS-verbinding met de voertuigen zijn wij in staat om snel en efficiënt te plannen. Het resultaat: meer service én minder wachttijd!

Full service Taxi Den Bosch brengt u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Een zakendiner in Amsterdam, een onverwachte rit naar Brussel of een perfect geplande route naar Franfurt: u komt er snel en goed. Hotels voor onderweg? Een rondleiding in een stad? Taxi Centrale Den Bosch regelt het allemaal voor u! In onze taxi’s is ook aan uw betaalgemak gedacht: na de rit kunt u afrekenen met uw creditcard!

Gemotiveerde mensen Met onze representatieve chauffeurs kunt u voor de dag komen. Ze zijn netjes gekleed, hebben een goede opleiding genoten, spreken perfect Nederlands en Engels en doen hun werk met heel veel plezier.

Kostenbewust Onze opdrachtgevers maken vaak veelvuldig gebruik van een taxi. Bij ons is de planning van die taxiritten in vertrouwde handen. Wij houden de service hoog en de kosten laag. Als bijvoorbeeld één van uw mensen met de taxi naar vliegveld Düsseldorf moet en een uur later arriveert op datzelfde vliegveld een relatie van uw bedrijf, dan blijft onze chauffeur gewoon even wachten. Voor de taxirit van Düsseldorf naar uw bedrijf betaalt u dan alleen de wachttijd. Doordat Taxi Den Bosch pinnen mogelijk is wij dan slechts één en geen twee taxi’s hoeven in te zetten, bespaart u maar liefst 60 procent. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van een efficiënte en kostenbewuste planning.

http://www.taxiservicedenbosch.nl