Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Taxi Nuland

Taxi Nuland

Onze taxi`s zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar en op de weg om u in Noord-Brabant en omstreken van een taxi te voorzien. Onze Taxicentrale is onderanderen actief als Taxi Nuland en is gespecialiseerd in Particulier en Zakelijk taxi vervoer bovendien verzorgt Taxi Nuland dagelijks Airport Taxi Service.

Laat u vervoeren in stijl door ons, wij zijn ook te vinden in Nuland. Ons wagenpark bestaat grotendeels uit moderne Mercedes-Benz voertuigen die u in en vanuit Nuland over al naar toe brengen. Onze taxi`s worden dagelijks schoongemaakt en worden periodiek onderhouden. Al onze taxi`s zijn voorzien van draadloze pin en creditcard apparatuur, Wel zo veilig en gemakkelijk.

Taxibedrijf Nuland chauffeurs zijn allen vakbekwaam, spreken ABN en vreemde talen en zijn in bezit van een geldige chauffeurspas. Taxi Nuland chauffeur ziet er verzorgd uit. Er worden geen sieraden in de oor of in andere delen van het gelaat gedragen. Taxi Nuland is hoog gewaardeerd om haar service, stiptheid en vriendelijke chauffeurs.

http://www.taxiservicedenbosch.nl/taxi-nuland