Breaking News

Dutchlabs

Touringcar huren

Een bus of touringcar huren?! Check deze tips!

Niet lang geleden heb ik een touringcar moeten huren voor de hele familie. Wij gingen met zo’n alle een dagje weg naar een dagtocht. Wij wonen allemaal in verschillende steden, en kunnen helaas elkaar niet heel vaak zien. We kunnen dus niet zomaar even langskomen om koffie te drinken. Paar weken geleden waren ook onze ouders 25 jaar getrouwd. Als verrassing hebben mijn zusje en ik een dagtocht georganiseerd met de hele familie. Om het nog gezelliger te maken, en ook zeker goedkoper hebben wij een touringcar gehuurd voor de dag. De bedoeling was dat die ons kon brengen naar een boottocht met eten erbij en in de avond weer terug kom brengen. Daarvoor waren wij op Google opzoek naar een touringcar huren.

Noot.nl en touringcar huren

Het bedrijf die ik tegenkwam was noot.nl en touringcar huren kom bij hun gewoon. Ze waren gespecialiseerd in personenvervoer en hadden veel jaren ervaring. Tot mijn verbazing hadden ze zelf een hele arrangement voor dagtochten. Noot.nl kon onze hele dag verzorgen en dat vond ik heel fijn! Ze hadden paar voorbeelden, maar ik had iets anders in gedachten. Gelukkig kon de optie gewoon om een dag op maat te maken. Super tof. Na een lange afspraak en veel puzzelen over ophalen, brengen etc. waren wij klaar en hadden we eigenlijk een best leuke dag in elkaar gezet. Een grote bus voor onze grote familie, een dagtocht gids en gezellig met zo’n alle eten op een boot.

Familiedag

Het was tijd voor onze familiedag! Mijn ouders vonden de verrassing heel leuk, want dachten dat wij gewoon een taartje zouden eten thuis. De hele familie was er bij en het was super gezellig.

Noot.nl heeft gezorgd voor een gezellige, relaxte en leuke sfeer, maar vooral ook veilig! Dat is belangrijk! Als je ook een touringcar huren wilt, bezoek noot.nl voor een betrouwbare bedrijf!