Dutch Labs
Image default
Vervoer en transport

Transportsector: eenvoudig buitenlandse btw terugvragen

Buitenlandse btw terugvragen is interessant voor de transportsector wanneer er veel in andere EU-landen wordt gereden. In de regel betekent dit dat er aardig wat facturen met btw worden betaald in het buitenland en deze btw bent u kwijt. Dit hoeft niet! U kunt buitenlandse btw terugvragen en deze bedragen zo weer teruggestort krijgen op uw zakelijke rekening. Bent u bang dat dit vooral een tijdrovende taak is, waardoor het de moeite niet waard is? Dan kunt u eens kennismaken met de dienstverlening van Nebu Transport Services (NTS). Deze partner kan snel, makkelijk én voordelig buitenlandse btw terugvragen voor uw transportbedrijf.

Veel ervaring in terugvragen van buitenlandse btw

Wanneer u gebruikmaakt van de dienstverlening van een ervaren bedrijf voor het terugvragen van buitenlandse btw, dan bent u zeker van het feit dat alles geregeld wordt zoals dat hoort. Dit voorkomt vervelende problemen en toestanden achteraf. Daarnaast bespaart het u tijd en geld, wat u vanzelfsprekend weer in uw bedrijf kunt investeren. NTS heeft jarenlange ervaring in terugvragen van buitenlandse btw voor bedrijven in de transportsector. Onder meer voor klanten in Nederland heeft dit bedrijf een bulkprogramma ontwikkeld in samenwerking met de belastingdienst, waardoor alles nog sneller en makkelijker verloopt. Hier kunt u optimaal van profiteren. Daarnaast is het ook mogelijk om dieselaccijnzen terug te laten vorderen vanuit Slovenië, België, Frankrijk en Spanje.

Laat buitenlandse btw en accijnzen eenvoudig terugvorderen

Laat u de buitenlandse btw terugvragen door Nebu Transport Services, en laat u misschien ook wel direct de dieselaccijnzen terugvorderen? Dan is het goed om te weten dat alles via internet geregeld kan worden. U kunt eenvoudig elk kwartaal de betreffende facturen digitaal versturen. Het klantenportaal biedt u voortdurend inzicht in wat er gebeurt én welke teruggaven u mag verwachten. Aangiften worden accuraat verstuurd door middel van het bulkprogramma. Zo hoeft u zich echt nergens meer druk over te maken en profiteert u optimaal.

https://www.nebutransport.nl/NL

Gerelateerde artikelen

Doorrijden met code oranje

Een benzine scooter vs. elektrische scooter: wat is de beste keuze?

Schakel een verhuisbedrijf in