Dutch Labs
Image default
Kinderen

Tuinkabouters voor in huis

Tuinkabouters, je houdt ervan of niet. Het lijkt wel of er bij deze wezentjes niemand tussen hangt. Toch zijn ze heel leuk en ook heel divers. Als je aan een tuinkabouter denkt, denk je in eerste instantie misschien aan zo’n plastice tuinkabouter met zo’n vishengel. Of aan van die kaboutertuinen! Tuinen van mensen die er een hele collectie of verzameling op na houden. Maar er zijn nog zoveel andere kabouters. Niet alleen voor in de tuin, maar ook voor op je balkon of voor in huis.

Kabouters voor in huis

Een decoratieve kabouter op je schoorsteen of voor op de vensterbank. Heb je daar wel eens aan gedacht? Ze zien er vaak heel decoratief uit en kunnen de sfeer van je interieur upgraden. Natuurlijk moet je voor in huis niet voor een kunststof kabouterbeeld gaan. Kies eerder voor een polystone kabouterbeeldje, die zijn er in allerlei vormen. Ga niet voor een te grote kabouter want het figuurtje moet ook niet overheersend zijn. Maar als je zo’n mannetje ergens op de schouw tussen de plantjes zet, kan iedereen beamen dat dit toch een goede aankoop is.

 

Tuinkabouters voor kinderen

Ook voor in de kinderkamer kunnen kaboutertjes erg leuk zijn. Kies bijvoorbeeld voor een aantal werkende tuinkabouters. Je weet wel zo’n serie met een schepje, met een hark en gieter. Hier kun je de kids leuke verhalen over vertellen voor het slapen gaan. Voor kinderen is een kunststof tuinkabouter misschien wel beter dan eentje van polystone. Die laatsten zijn namelijk nogal breekbaar terwijl die figuren van kunststof wel tegen een stootje kunnen. Zet een kabouter op het nachtkastje naast het bed of een paar op een legplankje aan de muur. Je zult zien hoe gezellig dat staat. En kinderen zijn er vaak dol op. Er zijn diverse winkels die tuinkabouters verkopen. Zo vind je ze onder andere in de zomer bij de Action, bij de Xenos. En in de winter kun je ze ook online vinden.

https://www.tuinkabouter-kopen.nl/