Dutch Labs
Image default
Sport

Waarom hou ik van voetbal?

best betaalde voetbaltrainer

Vandaag zou ik willen delen wat er zo speciaal is aan voetbal dat ik terugkom naar deze sport.

Lange tijd werden een groot aantal mensen op de planeet verliefd op voetbal. Nu is deze game de meest populaire van alle sporten die momenteel bestaan. En het lijkt mij dat dit nog lang zal aanhouden.

Het maakt niet uit waar je bent, in welk land je woont. Het maakt niet uit of je een voetbalveld, uniform, laarzen hebt. U zult altijd bij voetbal zijn. Heb vrienden? Je gaat en gaat voetballen op het veld, in de tuin, om te trainen. Ben je eenzaam? Je gaat trainen in baltechniek, je traint uithoudingsvermogen.

Je hebt geen excuses nodig om te voetballen. Jij gaat en doet het. Ook als je geen professionele speler bent. Als je van voetbal houdt, vind je altijd wel een manier om te trainen.

Vandaag is er een geweldige kans om de wedstrijden van uw favoriete teams bij te wonen. De sfeer op de tribunes is gewoonweg afwijkend. (Als je alleen online naar voetbal kijkt, raad ik je aan om naar een echte wedstrijd te gaan, je zult er geen spijt van krijgen).

Iets anders waar ik van voetbal houd, is emotie. Als je een doelpunt scoort, ben je als in de hemel van geluk. Als je favoriete team de moeilijkste wedstrijd wint, zijn je emoties onbegrijpelijk.

Zo maakte ‘Liverpool’ onlangs een onrealistische comeback tegen ‘Barcelona’ in de halve Champions League-wedstrijd. Het was geweldig. Zelfs als je geen fan bent van Merseysides, was je zeker in shock. Je kon niet begrijpen hoe Liverpool, met een schijnbaar niet helemaal de hoofdopstelling, in staat was om een ​​comeback te maken tegen zo’n sterk team.

Maar dit is voetbal!

Het is niet voorspelbaar. Het is niet te voorspellen. Elke nieuwe match is een nieuw verhaal. En zelfs een voor de hand liggende kanshebber voor de overwinning kan verliezen.

Het is me niet gelukt om profvoetballer te worden. Natuurlijk kan ik de emoties die Origi voelde niet overbrengen, bijvoorbeeld toen hij in dezelfde wedstrijd 4 doelpunten maakte tegen Barcelona.

Maar ik blijf van dit spel houden. Ik blijf naar mijn favoriete team kijken, alle “bewegingen” die vandaag in het voetbal plaatsvinden. Ik steun het nationale team en ik geloof dat onze atleten in de toekomst een volledig nieuw niveau kunnen bereiken.

Als je in een kleine provinciestad woont, hoef je niet te zoeken naar een team uit die stad. Je kunt van een team uit een ander land houden en het van ver ondersteunen. Als het niet mogelijk is om live wedstrijden bij te wonen, kijk dan online.

Het is belangrijk om niet gehecht te raken aan een speler. Terwijl hij in dezelfde club speelt, roei jij voor hem. En wanneer deze atleet naar een andere club verhuist, rijd je al naar een ander team en veracht je de vorige.

 Vind je favoriete team en juich het met heel je hart toe. Het belangrijkste is om je club te steunen in zowel verdriet als vreugde.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html