Dutch Labs
Image default
Groothandel

Bescherm jouw gebit en koop een knarsbitje of hockeybitje bij deze specialist

Als je last hebt van tandenknarsen of als je een sport beoefent waarbij het dragen van gebitsbescherming nodig is, kan een bitje de uitkomst bieden. Bij Gebitsbeschermers.nl hebben ze een ruim aanbod aan diverse bitjes en andere beschermers. Denk hierbij aan een knarsbitje en hockeybitje, maar ook een boksbitje en beugelbitje behoren tot de mogelijkheden. Deze webshop heeft een ruim assortiment aan producten van hoogwaardige kwaliteit die je eenvoudig online kunt bestellen. Ze zijn de nummer 1 website voor gebitsbeschermers en de kans is dan ook groot dat je het juiste bitje vindt bij deze specialist. Bekijk het aanbod direct!

Een knarsbitje tegen het tandenknarsen

Een van de bitjes die Gebitsbeschermers.nl aanbiedt, is een knarsbitje. Deze beschermer helpt tegen tandenknarsen. Dit is een veelvoorkomende aandoening en gebeurt voornamelijk onbewust als je aan het slapen bent. Hierdoor heb je niet door dat het gebeurt en het is dan ook lastig om het tandknarsen tegen te gaan. Een knarsbitje is in dit geval de perfecte oplossing. Op deze manier raken de boven- en onderkaak elkaar niet, waardoor je ook niet kunt tandenknarsen. Hierdoor kunnen gebitsslijtage en kaakgewrichtsklachten voorkomen worden.

Hockeybitjes in verschillende soorten en maten

Een andere populaire gebitsbeschermer is het hockeybitje. Wanneer je hockeyt weet je maar al te goed dat een bitje erg belangrijk is om je gebit te beschermen. In deze webshop vind je hockeybitjes in verschillende soorten en maten en van diverse toonaangevende merken. Er zijn bitjes voor zowel volwassenen als kinderen en je kunt dan ook zelf de juiste maat kiezen.

Plaats je bestelling direct online

Wil je ook een knarsbitje of hockeybitje bestellen? Bekijk dan direct het aanbod op Gebitsbeschermers.nl en kies het juiste bitje uit. Plaats je bestelling direct online en je bent binnen een paar klikken klaar. Vervolgens wordt je bestelling bij je thuisbezorgd. Je profiteert van een snelle levering en bij een besteding vanaf € 20,- is de verzending ook nog eens gratis. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met deze specialist.