Dutch Labs
Image default
Groothandel

Italiaanse tegels bij uitstek geschikt voor een tegelvloer in uw keuken

Wilt u een nieuwe tegelvloer in uw keuken leggen? Dan zijn Italiaanse tegels daar bij uitstek geschikt voor. Tegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Daarnaast kunt u eindeloos variëren. Tegels zijn ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Zo is het niet erg als u in de keuken wat knoeit tijdens het koken. U haalt het met een doekje eenvoudig weg. U wilt dus een tegelvloer in uw keuken. Maar waar haalt u mooie Italiaanse tegels? Kijk eens in het uitgebreide assortiment van Intertegel uit Dordrecht. Dit bedrijf heeft tegels voor keukens, badkamers en meer. U vindt er ook prachtige wandtegels. De producten zijn allemaal van toonaangevende merken. Online bekijkt u het aanbod eenvoudig, maar u kunt ook langsgaan in de showroom. Hier ziet u alle tegels gepresenteerd. U vindt er stijlvolle Italiaanse tegels en een complete tegelvloer voor uw keuken. U ziet dan meteen wat het effect is en hoe de keuken vorm krijgt.

Italiaanse tegels van de grootste tegelfabrikanten

Italië staat bekend als een van de grootste tegelfabrikanten van de wereld. Italiaanse tegels zijn ook met reden favoriet onder veel consumenten. Intertegel uit Dordrecht heeft veel verschillende soorten Italiaanse tegels in allerlei maten en kleuren. Meestal gaat het om keramische tegels van merken als Lea, Kronos en Imola.

Welke uitstraling moet de tegelvloer in uw keuken geven?

Een tegelvloer in uw keuken is een uitstekende keuze. Maar welke uitstraling moeten de (Italiaanse) tegels geven? Wilt u een landelijke sfeer creëren? Wilt u een donkere keukenvloer? Of moet het onderhoudsarm zijn? Wat uw wensen ook zijn, bij dit bedrijf vindt u zeker een geschikte tegelvloer voor in uw keuken. U heeft de keuze uit een grote collectie keukentegels.

Ga naar de showroom of neem contact op

Als u de Italiaanse tegels graag wilt zien voordat u ze koopt, dan gaat u naar de showroom van Intertegel uit Dordrecht. Als u al weet wat u wilt hebben voor uw tegelvloer in de keuken, dan vraagt u direct online een offerte op. Heeft u nog vragen? Neem dan eens contact op met hun specialisten. Zij vertellen u alles over hun tegels en wat de mogelijkheden zijn.

Gerelateerde artikelen

De lekkerste kazen koopt u bij deze groothandel voor kaas in Nederland

Kies jij voor een LED Paneel 60×60?

Tegels en bouwmaterialen van hoogwaardige kwaliteit vindt u bij deze specialist