Dutch Labs
Image default
Groothandel

Wil je digitaal toetsen? Schakel deze experts in

Wanneer je wilt overstappen naar digitaal toetsen, schakel dan de hulp in van Eureka Examens. Zij zorgen ervoor dat de examens worden afgenomen met een betrouwbare en veilige software. Zij werken dan ook enkel samen met betrouwbare en professionele partners die beschikken over een ISO-27001 certificatie. Verder zorgen ze ervoor dat zij op de hoogte zijn van de meest actuele wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Verder zijn de computers op de examenlocaties fraude-preventief ingericht. Het afnemen van de examens gebeurt dan ook in een afgeschermde omgeving. Zo weet je dat alles optimaal geregeld wordt!

Ontdek de voordelen en mogelijkheden van digitaal toetsen

Steeds meer bedrijfsopleiders en onderwijsinstellingen ontdekken de voordelen van digitaal toetsen. Het is namelijk een veilige, efficiënte en flexibele manier van examineren. In samenwerking met Citrus Andriessen en Paragin hebben de experts van Eureka Examens daarom een professionele en kwalitatief hoogstaande examensoftware ontwikkelt. Zij digitaliseren de vragen en zorgen ervoor dat deze worden ondergebracht in een toetsenbank. De software is dan ook:

  • Snel en efficiënt;
  • Veilige en betrouwbaar;
  • Toegankelijk en overzichtelijk.

De software ondersteunt diverse soorten vraagstellingen, waaronder open vragen, meerkeuze vragen, cases, sorteervragen en hotspotvragen. Alle soorten vragen worden op een creatieve manier samengesteld in een ‘toetsenmal’. Zo kies je er zelf voor of je wilt dat alle kandidaten dezelfde vragen krijgen gesteld of dat juist iedere kandidaat een andere vraag maakt.

Laat de inrichting van de toetsenomgeving aan deze experts over

Wanneer je overstapt naar digitaal toetsen, dan zul je geen unieke papieren examens meer nodig hebben. Deze experts zorgen ervoor dat het gehele proces soepel verloopt en dat de inrichting van de digitale werkomgeving op de juiste manier gebeurt. Zij denken graag op een creatieve manier met je mee. Zo hoef je je hier geen zorgen meer over te maken en verzeker je jezelf van een flexibele en veilige manier van examineren!

https://eureka-examens.nl/

Gerelateerde artikelen

Al uw pallets en rolcontainers bij één transportexpert kopen

Een stevige en fijne papegaaienkooi of hondenhok kopen bij een specialist

Koop jouw favoriete outdoor kleding in deze outdoorshop