Dutch Labs
Image default
Groothandel

Kom nooit meer kappersbenodigdheden tekort

Als professionele kapper is het natuurlijk erg belangrijk om alle essentiële kappersbenodigdheden op voorraad te hebben. Zo stel jij nooit je klanten teleur en voorkom je stress. Koos van der Beek is dé kappersgroothandel, zowel online als fysiek bereikbaar, waar jij al jouw kappersproducten koopt. Je vindt hier topmerken zoals Wella, L’Oréal, KIS, Indola en hun eigen professionele huismerken Imago en Pure. Niet alleen kan je hier terecht voor A-kwaliteit verzorgingsproducten, maar ook voor bijvoorbeeld scharen, elektra en complete meubels. Oftewel, je vindt hier alles onder één dak zodat jij tijd en geld bespaart. Deze ervaren groothandel verkoopt namelijk alleen duurzame producten waar het gedreven personeel 100% in gelooft.

Laat een vertegenwoordiger langskomen

Twijfel je nog over welke producten de juiste zijn voor jouw klanten en jouw kapperszaak? Koos van der Beek heeft een ervaren vertegenwoordiger in dienst die graag iedere zes weken (of minder vaak, indien gewenst) bij je langskomt. Door regelmatig met hem in gesprek te gaan, ben je altijd op de hoogte van nieuwe producten, trends en nieuwtjes. Zo heb jij altijd de beste kappersbenodigdheden voor jouw salon. Wil je liever direct online bestellen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. In de overzichtelijke webshop vind jij gemakkelijk al jouw kappersbenodigdheden. Bestel je voor een bedrag van € 125,- of meer? Dan is de verzending via PostNL gratis. Als je je bestelling snel nodig hebt, bel dan naar één van de gedreven teamleden. Zij doen er alles aan om jouw pakket zo snel mogelijk te verzenden zodat jij morgen misschien al van jouw nieuwe kappersbenodigdheden gebruikmaakt.

Een ervaren kappersgroothandel in Leusden

De keuze is helemaal aan jou als het gaat om hoe je je producten wilt aanschaffen. Bestel eenvoudig, laat een vertegenwoordig langskomen óf ga langs in de fysieke groothandel in Leusden. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen of mailen en het personeel staat jou dan snel met plezier te woord. Je kan in de ‘winkel’ alle producten bekijken en je wordt direct geadviseerd.

https://www.koosvanderbeek.nl/