Dutch Labs
Image default
Groothandel

Kies jij voor een LED Paneel 60×60?

De kans is aanzienlijk groot dat jij op zoek bent naar een nieuw stel LED panelen voor in het pand, je bent immers niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Kiezen voor een LED Paneel 60×60 brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Ben je benieuwd wat dit voor voordelen zijn die je kunt ondervinden? Dan is het handig om snel verder te lezen, hieronder hebben we namelijk de belangrijkste info even voor je op een rijtje gezet. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan.

Duurzaam en efficiënt

De LED panelen staan bekend om hun hoge mate van duurzaamheid. Dit is goed terug te zien op twee verschillende vlakken. Op de eerste plaats weet je met een LED Paneel 60×60 zeker dat je een duurzame soort lamp in huis hebt. De LED verlichting bespaart tot wel 80% aan stroom ten opzichte van de reguliere verlichting. Zoals je wel begrijpt kan dit ervoor zorgen dat je aanzienlijk wat geld bespaart op maandelijkse basis. Met een groot bedrijfspand kan dit tientallen tot honderden euro’s schelen. Ook is het zo dat de onderhoudskosten veel minder hoog zijn nu de lampen vaak langer mee gaan. Je hoeft geen genie te zijn om te zien waarom bedrijven massaal kiezen voor het LED Paneel 60×60.

Standaard LED verlichting

Het voordeel van het LED Paneel 60×60 is dat het wat groter is. Door de grotere omvang is het mogelijk om een relatief grote ruimte van veel licht te voorzien. Hierdoor kan iedere werknemer op een prettige manier te werk gaan. Vind je de standaard LED verlichting nu wat fel? Dan is het altijd mogelijk om een LED Paneel 60×60 aan te sluiten op een dimmer. Hiermee kan je de lichtintensiteit zelf onder controle houden in huis.