Dutch Labs
Image default
Groothandel

Versimpel uw bedrijfsvoering met zelfklevende etiketten

Zelfklevende etiketten zijn ontzettend handig voor vrijwel ieder bedrijf. In een supermarkt is het handig om de productinformatie en de THT-datum te communiceren. Zo weten klanten precies wat de inhoud is van verse producten en hoe ze het moeten bereiden. Ook is het fijn dat ze weten tot wanneer de verse producten houdbaar zijn. Op kantoor is het perfect om mappen te labelen zodat het overzicht goed bewaard blijft.

De voordelen van zelfklevende etiketten voor uw bedrijf

Een van de grootste voordelen van zelfklevende etiketten is dat ze vrijwel op ieder oppervlak blijven plakken. Of u nu plastic verpakkingen of kartonnen heeft, dankzij de lijmsoort die gebruikt wordt voor zelfklevende etiketten werkt het als een sticker. Eenvoudig op het oppervlak naar wens plakken zonder gedoe. Bovendien is het beschikbaar voor kleine én grote bedrijven, omdat het gebruikersgemak de zelfklevende etiketten voor iedereen toegankelijk maakt. In combinatie met een labelmachine is het de meest gemakkelijke werkwijze om uw product een goede uitstraling te geven. Bij Belona worden zelfklevende etiketten op maat voor uw bedrijf gemaakt dankzij DTP en moderne drukpersen. Samen wordt er gezocht naar de perfecte oplossing van materialen en belijmingen zodat uw producten er altijd goed uitzien.

Ontdek de mogelijkheden dankzij een specialist

Wilt u ook graag zelfklevende etiketten die perfect passen bij uw bedrijfsvoering? Dan is het wellicht verstandig om contact op te nemen met de professionals van Belona. De specialisten van Belona zijn goed bereikbaar als u vragen heeft over zelfklevende etiketten. Neem telefonisch contact op, stuur een e-mail met uw vraag of vul het contactformulier op de website in. Zij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn, hoe het productieproces in zijn werk gaat of wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om etiketten te plakken, vertrouw op Belona!   

https://www.belona.nl/