Dutch Labs
Image default
Groothandel

Een omsnoeringsmachine, de slimme keus voor uw bedrijf!

Moeten er in uw bedrijf dagelijks pakketten worden ingepakt en omsnoerd, dan kan een omsnoeringsmachine een slimme keuze zijn die u veel tijd kan besparen. En als u tijd bespaart, bespaart u natuurlijk ook geld! Bij de aanschaf van een omsnoeringsmachine kunt u precies die opties kiezen die u graag wilt. Zo zijn er half automatische omsnoeringsmachines op de markt die u wel moet bedienen, maar kunt u ook voor een vol automatische machine gaan, die in hoog tempo uw pakketten omsnoert. Heeft u dagelijks maar weinig pakketten te verpakken, dan is het waarschijnlijk voordeliger om handapparatuur te gebruiken voor het omsnoeren. Ook is het goed om na te gaan welk gewicht en welke maat de pakketten hebben die u wilt omsnoeren.

Een fijn adres om uw omsnoeringsmachine te kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf waar u uw omsnoeringsmachine kunt aanschaffen, is bent u bij Fixpack Verpakkingstechniek aan het juiste adres. Van handapparatuur voor het omsnoeren tot volautomatische machines en alles daar tussenin. U kunt dit allemaal krijgen bij deze specialist in verpakkingstechniek. Ook kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld wikkelfolie, palletwikkelaars, verschillende soorten elastiek en binders. Twijfelt u wat de beste keus is voor uw bedrijf? Dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen en wordt u van deskundig advies voorzien.

Service waar u op kunt bouwen

Fixpack Verpakkingstechniek heeft zeker de juiste oplossing voor uw bedrijf in huis. Wilt u een machine eerst uitproberen voordat u tot de definitieve aankoop overgaat? Bij veel van de omsnoeringsmachines is er een kosteloze proefperiode mogelijk. Verder is er voor het onderhoud een technische dienst aanwezig, die storingen bij uw machine snel en ter plaatse kan verhelpen. Voor reparaties van uw handapparatuur kunt u deze opsturen, zodat het in de werkplaats hersteld kan worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan een kijkje op de website voor het ruime assortiment en alle scherpe prijzen!