Breaking News

Clash Royale: Wat je moet weten

Supercell, opgericht in 2010, is momenteel een van de beste producenten van mobiele app-spellen. Supercell maakte in 2012 een grote hit met Clash of Clans en wederom heeft Supercell een ongelooflijke game gemaakt, Clash Royale. Daarom hebben wij een aantal Clash Royale tips opgesteld.

1) Zachte lancering

De officiële startdatum voor Clash Royale was 2 maart 2016. Wat velen zich echter niet realiseren, was dat Clash Royale 2 maanden voor de officiële lanceringsdatum in 9 verschillende landen, namelijk Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Hongkong, Finland, een zachte lancering had , Zweden, Noorwegen, Denemarken en IJsland.

2) Is Clash Royale hetzelfde als Clash of Clans?

In tegenstelling tot Clash of Clans waarin je je eigen dorp bouwt, is Clash Royale een strategiespel waarin het tegelijkertijd kaartverzameling combineert. Beide spellen gebruiken echter dezelfde tekens, zoals barbaren, goblins, reuzen, enz.

3) Elixer, elixer, elixer

Wie de meeste elixer bestuurt, wint de game. Om het spel te winnen, moet je je elixer verstandig gebruiken om je tegenstanders te verslaan. Je moet minimaal elixer gebruiken om je vijand te bestrijden. Als u bijvoorbeeld pijlen (3 elixers) op minion horde (5 elixers) gebruikt, krijgt u twee elixers.

4) Richt nooit op de koningsoren

Richt de koningsoren van de tegenstander niet met pijlen of vuurbollen totdat er minstens 1 toren is vernietigd. Dit komt omdat als je eenmaal de konings toren hebt aangevallen, de koning wakker zou zijn om je legers te richten.

5) 10 beste gemeenschappelijke en zeldzame kaarten

Neem nota van al deze – Elixir Collector, Arrows, Zap, Barbarian, Goblins, Minion Horde, Hog Rider, Spear Goblins, Skeleton, Valkrie!

6) Versleep je kaarten

Sleep je kaarten over het scherm in plaats van erop te tikken. Door je kaarten op je scherm te slepen, zie je een cirkel met de straal van het spreuk- of torenbereik. Dit kan u helpen uw potentieel te maximaliseren.

7) Haast je niet

Soms is het wachten op je tegenstander om de eerste zet te doen het meest kritisch. Haast je niet om aan te vallen of te verdedigen, want soms is het een goed idee om je toren een kleine hoeveelheid schade te laten aanrichten om de winnende kroon te krijgen.

8) Een goed dek

Het hebben van een goede combinatie van kaarten in een stapel is erg belangrijk. Het hebben van alle epische kaarten in een stapel betekent niet dat het een goed kaartspel zou zijn. Een goed kaartspel vereist ook een combinatie van alle kaarten, inclusief de gemeenschappelijke kaarten. Kijk tv Royale om een ​​idee te krijgen van welke combinatie van kaarten je moet gebruiken.