Dutch Labs
Image default
Management

MBA in industrial management

Cursusdetails

De specialisatie in Industrieel Management is ontworpen om problemen uit het echte leven met betrekking tot industriële installaties aan te pakken en op te lossen. Samenwerking met relevante industrieën en financiële instellingen is de modus operandi. Deze specialisatie is een van de weinige die zich richt op mid-career professionals die de overstap willen maken naar senior management binnen industriële en productie-organisaties. Deze specialisatie is bedoeld om de bedrijfskundige deskundigheid te verschaffen die voor alle hogere managers onontbeerlijk is, door specifieke technische vakken te integreren met het beheer van technologie en produktiesystemen. De specialisatie onderzoekt ook de nieuwste zakelijke denkwijzen en biedt deskundige kennis over technische en technologische vraagstukken en theorieën. Onderwerpen zoals financiën, marketing, managementstrategie worden geïntegreerd met moderne industriële onderwerpen zoals project- en kwaliteitsmanagement, productie-efficiëntie, geavanceerde productietechnologie en supply chain management.

 

Van studenten die de domeingebaseerde specialisatie in Industrieel Management kiezen, wordt verwacht dat ze de 30 credit-uren van de basisfase van het MBA-programma hebben voltooid. De specialisatiefase bestaat uit 42 kredieturen cursuswerk die strategische en operationele gebieden bestrijken. Deze omvatten cursussen op het gebied van Marketingstrategie, Strategische Financiën, Strategisch Management, Leiderschap, Technologie/Operaties, Ondernemerschap, Organisatorische Processen, Analytics van Besluitvorming, enz. Tijdens de specialisatiefase volgen de studenten 12 kredieturen aan strategiecursussen, 9 kredieturen aan cursussen op operationeel niveau, en 12 kredieturen aan keuzevakken. De afdeling Industrieel Management heeft de strategie, operationele en keuzevakken ontwikkeld om de studenten te helpen de vereisten van de industrie te begrijpen. Bovendien kiezen de studenten tijdens hun laatste jaar twee real life Capstone Projects (6 kredieturen) in hun specialisatiegebied.

 

Het MBA-traject voor de specialisatie Industrieel Management en de basisfase zijn alleen in het weekend beschikbaar. Kandidaten moeten de specialisatie selecteren op het moment van indiening van de aanvraag.

 

LEERRESULTATEN

Focus op reële problemen in verband met industriële processen en discrete productie

Beschrijven van basisconcepten en -theorieën op het gebied van industrieel management

Technieken voor projectplanning ontwikkelen

Studenten uit te rusten met zakelijke en leidinggevende vaardigheden om te werken in de productie-en dienstensector

 

CAREER OPTIES

Engineering Managers

Industriële Productie Managers

Superintendenten van fabrieken

Algemene Managers

Management Analist

Operations Manager

 

Onze visie

Het Instituut voor Bedrijfsmanagement wil een van de toonaangevende instellingen zijn, nationaal en internationaal, voor leren, onderzoek, innovatie en het toevoegen van waarde aan de samenleving.

 

Onze Missie

Het Institute of Business Management (IoBM) zet zich in om tegemoet te komen aan de eisen van de evoluerende uitdagingen van leren en onderwijzen door technologie mogelijk te maken en te gebruiken in het nastreven van wetenschap. Er wordt zowel inzichtelijk als relevant onderzoek verricht dat economische en maatschappelijke impact creëert. 

 

IoBM stimuleert een innovatieve mentaliteit door een ondersteunende omgeving te bieden die ondernemerschap en intrapreneurship stimuleert. IoBM wil het vermogen van kritisch denken bevorderen door ervaringsleren, onderzoekend leren en casusonderwijs in verschillende dimensies. Om zich voor te bereiden op de uitdagingen van inclusieve groei en duurzaamheid, pleit het voor de ontwikkeling van toekomstige leiders om de economische uitdagingen aan te gaan die voortkomen uit de evoluerende lokale en mondiale paradigma’s.  

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/