Dutch Labs
Image default
Onderwijs

Cursus, opleiding en/of thuisstudie vergelijken

Uw opleiding, thuisstudie of cursus kan beginnen bij Studiemarathon. Op deze website zijn de beste opleidingen, thuisstudies en cursussen op een ‘letterlijk’ rijtje gezet. U kunt hier makkelijk de opleidingen en thuisstudies vergelijken naast elkaar. Eén muisklik verwijderd van openen om direct de opleiding te vergelijken of deze bij u past en overeenkomt met uw wensen.

Ruime keuze in opleidingen en thuisstudies

De keuze is ruim. U kan kiezen uit taalcursussen, diverse MBO, HBO en master opleidingen. Maar ook hobbycursussen of trainingen en opleidingen die u nodig heeft bijvoorbeeld in uw werk of hobby. Dit kan natuurlijk ook een VCA training of een BHV cursus zijn.

EHBO cursussen vergelijken

Neem nu bijvoorbeeld EHBO cursussen. U kan kiezen uit EHBO bij volwassenen, EHBO bij kinderen of EHBO speciaal voor gastouders. Vergelijkt u op uw gemak. U krijgt van IedereenEHBO.nl een certificaat van het Rode Kruis. Deze is 2 jaar geldig. Ook uw zorgverzekering vergoed vaak 100% van deze cursus.

  

Voeding, Sport & Gezondheid

In deze tijd is voeding een hot item. “Gezond leven is lekker in je vel zitten” zdo de wereld beter aan kunnen. Maar is het uw passie om anderen mensen te adviseren om een gezondere levenstijl te gaan volgen. Kijk eens in onze categorie Voeding. Hier vindt u een thuisstudie of opleiding zoals: Trainer Hormoonfactor, Gewichtsconsulent, Natuurvoedingsadviseur maar ook Superfood Expert en Detox Coach. Meer informatie over deze opleidingen of thuisstudies vindt u op onze website.

 

MBO-, HBO Master opleidingen vergelijken

U overweegt al een lange tijd een carrière switch of uw kennis gebied te upgraden. De mogelijkheid om een volledige MBO, HBO of master opleiding te volgen. U kunt overwegen om een volledig traject te volgen. Ook een verkorte opleiding of alleen een module op een bepaald niveau behoren tot de mogelijkheden. Deze studies en opleidingen kunt u allemaal vergelijken op studiemarathon

Beste opleiders van Nederland

De aanbieders die opleidingen, thuisstudies en trainingen aanbieden op onze website zijn ondermeer LOI, NHA, NTI, Fabius opleidingen, Laudius, Studieplan, VCA direct, Plusport, IedereenEHBO.nl en Sonnevelt opleidingen.

Wij zien u graag terug op onze website om uw favoriete studie te vinden.

Studiemarathon.nl

http://studiemarathon.nl