Dutch Labs
Image default
Onderwijs

De juiste training om te leren presenteren

Het geven van een presentatie kan lastig zijn, maar goddank kun je het ook leren. Word je nerveus of krijg je kriebels bij het idee dat je een presentatie moet geven? Kom je tijdens het geven van een presentatie niet altijd goed uit je woorden? Dan is de goede training leren presenteren misschien iets voor jou. De training leert je presenteren zonder angst en met overtuiging en resultaat. De training is niet alleen bedoeld voor mensen die weinig ervaring hebben in het geven van presentaties, maar ook voor professionals die het presenteren tot in de puntjes willen beheersen. Hierbij kun je denken aan studenten, managers, adviseurs, advocaten en veel meer.

Inhoud training leren presenteren

Tijdens de training presenteren leren we je verschillende presentatietechnieken. Aan het eind van de training geven we je vele presentatietips mee. De training vindt intensief en in een kleine groep plaats. Tijdens de training ga je je presentatievaardigheden voor de groep oefenen. De oefenmomenten zullen ervoor zorgen dat je met meer zelfvertrouwen voor je publiek staat en overtuigend spreekt. Tijdens de training presenteren leer je ondere andere ook: hoe je je stem kunt gebruiken om je presentatie te beïnvloeden, hoe je je publiek vanaf het begin van je presentatie geboeid en betrokken houd, hoe je je presentatie volledig en professioneel kan maken door middel van bijvoorbeeld PowerPoint of flipover en hoe je moeiteloos kritische vragen van het publiek kan beantwoorden.

Leren presenteren met onze training

Voel je je altijd nerveus of onzeker tijdens het geven van een presentatie? Ben je aan het zweten en trillen? Wil je leren presenteren zonder angst? Schrijf je dan in voor de training leren presenteren en maak een onvergetelijke indruk tijdens jouw presentaties. Bij ons is het ook mogelijk om de training op maat te organiseren voor bedrijven. Heeft u meer informatie nodig over de training? Neem gerust contact op met ons. Bij onze trainingen staat jouw situatie centraal.Gerelateerde artikelen

Begrijpend lezen in groep 6

De basisschool: daar zit muziek in!

Bijles Engels, so it will be easy for you!