Dutch Labs
Image default
Onderwijs

Lesmateriaal voor ondersteuning bij het basisonderwijs aardrijkskunde

Bent u een leraar in het basisonderwijs en heeft u bij aardrijkskunde leerlingen die moeilijk meekomen of die zich juist vervelen? Of bent u de ouder van een leerling die bij aardrijkskunde extra motivatie of ondersteuning nodig heeft? Dan zijn de series van de Educatieve Uitgeverij Kinheim misschien interessant voor u. Zij bieden aanvullend materiaal aan voor leerlingen in het basisonderwijs, zodat deze beter kunnen leren. Dat doen ze voor vakken van het basisonderwijs zoals aardrijkskunde en geschiedenis, maar ook rekenen, talen, geschiedenis, lezen en verkeer. Als leraar zorgt u er dan voor dat al uw leerlingen mee kunnen komen en dat de snellere leerlingen hun aandacht niet verliezen.

De aardrijkskunde serie

Besluit u zich te verdiepen in de aardrijkskunde serie, dan worden er verschillende opties aangeboden. Deze kiest u aan de hand van de leerbehoeften van uw kind of de leerling. Zo kan deze aardrijkskunde leren door middel van puzzels, atlassen, blokboeken en werkgidsen. Er is ook een methode waarmee ze zelfstandig met topografie in de weer kunnen gaan. Er is voor het basisonderwijs materiaal te vinden voor aardrijkskunde voor verscheidene groepen en niveaus, dus u kunt dat exact toepassen op de leerling of uw kind. Op die manier is de kans op succes ook een stuk groter.

Andere series bij deze uitgever

Naast boeken voor het basisonderwijs op het gebied van aardrijkskunde, vindt u bij de Educatieve Uitgeverij Kinheim ook series voor andere vakken. U kunt uw selectie zo maken, of u kunt kiezen voor het niveau van het kind. Er zijn opties voor kleuters tot en met groep acht. Als laatste is er de mogelijkheid om materiaal uit te kiezen door te kijken naar de leerbehoeften van het kind. Wat u ook nodig heeft en wat ook de reden, u vindt bij deze uitgeverij vast een methode die past bij uw kind of leerlingen

https://www.kinheim.com/

Gerelateerde artikelen

Goochelaar in de klas

Zorg voor een zorgeloos examen met de hulp van dit examenbureau

Bijles Engels, so it will be easy for you!