Dutch Labs
Image default
Particuliere dienstverlening

Een luxe rondreis door Vietnam boeken

Als u wilt genieten van de prachtige natuur en bezienswaardigheden van Azië, dan mag een luxe rondreis door Vietnam zeker niet ontbreken. U kunt een rondreis door dit prachtige land boeken via Original Asia, waarbij u verzekerd bent van de beste service. Alles zal in werking worden gesteld om het u zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. U reist vaak 1ste klasse en betrekt de meest luxueuze hotels voor een aangenaam verblijf in verschillende delen van dit imposante land. Niets wordt aan het toeval overgelaten en u bent altijd in goede handen. Ook voor een rondreis naar Bali vanaf Java maakt u gebruik van Original Asia. Een mooie kans om meer van fraai Azië te ontdekken.

Zo kan de rondreis eruitzien

Uw rondreis begint in Hanoi, waar u het historische centrum zult bezichtigen. De route leidt u langs andere prachtige bezienswaardigheden, variërend tussen natuurschoon, historische steden en indrukwekkende constructies. U maakt tijdens uw rondreis een cruise over de beroemde Halong Bay in een traditionele Jonk en reist met een nachttrein naar volgende bestemmingen. Binnenlandse vluchten brengen u naar Centraal-Vietnam, waar u een historische en keizerlijke stad kunt bezoeken en bovendien van natuurschoon kunt genieten in het Bach Ma National Park. Ook biedt deze luxe rondreis door Vietnam u volop gelegenheid om heerlijk uit te rusten op het strand. Original Asia biedt naast deze tocht ook de mogelijkheid tot een rondreis naar Bali vanaf Java. U kunt volop genieten van veel moois via verschillende rondreizen.

Proeven aan de ervaring

Op de website van Original Asia vindt u tal van voorbeelden van mooie reizen die u met deze reisorganisatie kunt beleven. Kiest u voor een luxe rondreis door Vietnam of gaat u liever op rondreis naar Bali vanaf Java voor een volledige Aziatische ervaring? Alles is mogelijk als u een vakantie boekt via deze reisorganisatie. U bepaalt zelf welk avontuur u wilt aangaan.