Dutch Labs
Image default
Particuliere dienstverlening

Word behandeld door de tandarts onder volledige narcose

Bij veel mensen roept de gedachte aan een tandartsbezoek een gevoel van tegenzin op, maar sommige mensen hebben echt een ernstig angstprobleem. Zij stellen vaak een noodzakelijke behandeling door de tandarts uit omdat hun angst verlammend werkt. Is dit bij u het geval en woont u in Deventer en omstreken? Dan kan u geholpen worden bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Deze praktijk is gespecialiseerd in het omgaan met angstproblemen. Als u een extreme angst hebt voor de behandeling door de tandarts, kunt u onder volledige narcose worden gebracht. U zult niks merken, voelen of zien van het werk van de tandarts omdat de volledige narcose u in een diepe slaap brengt.

Het verloop van uw behandeling onder narcose

Hoe ziet uw afspraak eruit als u onder narcose een behandeling bij de tandarts krijgt? Omdat het noodzakelijk is om een nuchtere maag te hebben, mag u in de zes uur voorafgaand aan de afspraak niet eten. Wanneer u arriveert in deze praktijk in Deventer, krijgt u eerst in een ontspannen gesprek uitleg over de narcose en de behandeling door deze tandarts. Als de tijd is aangebroken voor de behandeling door de tandarts, wordt u onder volledige narcose gebracht door de anesthesist. Uw gezondheid zal in de gaten gehouden worden gedurende de hele tijd dat u onder narcose bent voor de behandeling door de tandarts. Als de tandarts helemaal klaar is, zal u weer langzaam ontwaken. Veel mensen kunnen binnen een uurtje weer naar huis gaan.

Verken alle opties op het gebied van angstbehandeling

Iedereen met angstproblemen in Deventer en omstreken kan een afspraak te maken bij Tandartsenpraktijk St. Jozef voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek leert u over de verschillende angstbehandelingsconcepten die u kunnen helpen ondanks uw angst uw gebit te laten verzorgen. U kunt niet alleen kiezen voor een tandartsbehandeling onder volledige narcose, maar kan de behandeling door de tandarts ook meemaken onder sedatie.