Dutch Labs
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak thuis herinneringen met je overleden baby

Neem je overleden baby mee naar huis om in een vertrouwde en comfortabele omgeving afscheid te nemen van je kindje. Terwijl je je baby wil verwelkomen, moet je tegelijkertijd een intens verdrietig afscheid ondergaan. Het is heel begrijpelijk als je vragen hebt over het afscheid, de uitvaart en hoe je je overleden baby thuis kan opbaren. De ervaringsdeskundigen van Houvast Uitvaartzorg in Oisterwijk, Noord-Brabant, helpen jou hierbij. Deze dames zijn professionals en omdat zij persoonlijke ervaring hebben met het verlies van een kindje, is geen vraag hen te gek. Zij zullen jou helpen om waardevolle herinneringen te maken en zullen je de zorgen rondom de uitvaart en herdenking uit handen nemen.

Met je dierbaren afscheid nemen van je overleden kindje

Bij een afscheid komt veel kijken en natuurlijk mag je veel zelf doen als je daar behoefte aan hebt. Je kan er bijvoorbeeld zelf voor kiezen om je overleden baby zelf naar huis te vervoeren. Dit doe je door hem of haar op schoot te nemen, in de Maxi-Cosi of in een mandje te leggen. Als je dit niet prettig vindt, doen de dames van Houvast Uitvaartzorg dit graag voor je. Zij hebben een speciaal reiswiegje waar jullie baby in vervoerd kan worden. Thuis aangekomen, is het belangrijk om je baby goed koel te houden, tenzij hij of zij is gebalsemd. Dit kan door het gebruik van de babykoeling of met de watermethode. De babykoeling is een flexibel matje dat in een box, wieg of kistje gelegd kan worden. Hier stroomt gekoeld water doorheen, waardoor jouw kindje koel blijft. De watermethode is zeer laagdrempelig en is zeker bij kwetsbare kindjes geboren voor de 24e week van de zwangerschap een goede optie. Je legt je overleden baby hierbij in het water, waardoor hij of zij een ontspannen houding aanneemt.

Deze professionals staan dag en nacht voor je klaar

Als jij je overleden baby mee naar huis wil nemen, of dit nu dag of nacht is, bel je naar Houvast Uitvaartzorg. De professionele dames staan altijd voor jou klaar, zodat jij op een goede manier afscheid kan nemen van je overleden, pasgeboren kindje.

https://www.houvast-uitvaartzorg.nl/