Dutch Labs
Image default
Webdesign

Een professionele website laten maken

Als ondernemer is het van groot belang om online goed zichtbaar te zijn. Nog steeds is de website het medium om jezelf online te profileren. Hoewel er toch veel ondernemers zijn die zeggen zich prima te kunnen redden met alleen een Facebookpagina, is het toch belangrijk om zo goed mogelijk bereikbaar en vindbaar te zijn voor je doelgroep. 

Website laten maken door professionals

Een website is meer dan een visitekaartje van je bedrijf. Je bent met je website 24/7 bereikbaar voor je (potentiële) klanten. Ook kunnen mensen door het bezoeken van je website alvast kennis met jou en je bedrijf maken. Om de juiste sfeer en beleving van je bedrijf te vertalen naar je website, is het raadzaam om een website te laten maken door echte professionals. Kies dus niet direct voor je buurjongen die ook wel aangeeft een website voor je willen bouwen.

Betaalbaar en voordelig online

Hoewel het laten maken van een website een investering is, hoeft je nieuwe site niet perse enkele duizenden euro’s te kosten. Wil je een professionele website laten maken? Dan kan Markvoort Online je hier uitstekend bij helpen. Dit bedrijf is gevestigd in de regio Twente maar is werkzaam voor bedrijven in heel Nederland.

Websites gebouwd in WordPress

Waarschijnlijk heb je al eens eerder gehoord van WordPress. Dit is een ijzersterk platform dat kan worden gebruikt om je website, webshop of blog mee te bouwen en te onderhouden. Het is gratis te downloaden en uitstekend inzetbaar voor je nieuwe site! Vrijwel iedere website bouwer kan hier goed mee overweg. 

Enkele voordelen om te kiezen voor een website die gemaakt is in WordPress, is dat je relatief goedkoop een website kan laten maken. En mocht je van webdesigner willen wisselen dan kan de nieuwe partij gewoon je website overnemen van de oude partij. Ook is er een team van programmeurs dagelijks bezig om WordPress te vernieuwen en te verbeteren. Dit zijn zo enkele redenen waarom een website laten maken in WordPress een uitstekende keuze zou zijn!

Kies je er voor om een goedkope website te laten bouwen dan zijn er ook genoeg professionals die je hierbij kunnen helpen. Want goedkoop hoeft zeker niet altijd duurkoop te zijn. Vaak heb je voor gemiddeld € 500 – € 750,- een prima website die voor veel bedrijven al goed voldoet aan hun wensen en verwachtingen. Website bouwers die aanbieden om je website te willen maken voor € 150,-, daar zou ik niet al te snel mee in zee gaan. 

https://www.markvoort.online/